![]()
![]()
Dva "sminkerska" mobitela pa sta vi sad mislite koji je atraktivnijizasto
![]()
![]()
![]()
Dva "sminkerska" mobitela pa sta vi sad mislite koji je atraktivnijizasto
![]()
Zadnji uredio Jamal : 16-11-2002 u 19:57
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Moj izbor bio mi Motorola iz kada bi gledala koji je atraktivniji. Motorola ima više moderniji izgled i veci stupanj ekstravagancije, normalno to je stvar osobnog utiska i ukusa, a sto se tice pak mogucnosti (tipa MMS itd.) mislim da Nokia u ovom modelu ima sve tako da ne znam kada bi izmedju ova dva mobitela kojeg bi uzela?!
Marina - pozdrav svima iz Splita!
oprosti što te moram razočarat marina, al ovaj model nema mms(ima njegova nadogradnja,al ja mislim da plejer nije mislio na taj model). iako su mi oba dva mobitela totalna glupost i šminka, ipak bi rađe uzeo njoku. nju bar možeš bacit u zid kad ti dopizdi!![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
nju bar možeš bacit u zid kad ti dopizdi! . .. .
Ova ti je dobra . . .
bit će ih još...![]()
A jel valja ta od titana.... frend ju je uzeo u dućanu za nekih 7-8 K kuna i nije se baš javljao od tada..... da se nije razbila kad ju je odvalio u zid![]()
![]()
možda je to neki fejk titan?!?ico frend ti se nije javio zato što 8910 nema funkciju razgovora!![]()
A možda nema novčeka za razgovore ili je možda alergičan na titan ili se umislio...![]()
Ma tip nije normalan... prvo je uzeo T68i u dućanu i prodo ga za 2K manje i onda si uzeo 8910 u dućanu..... hmmm a možda fakat nema love na mobu![]()
A to da se ne može razgrebati..... jel istina ili ne??
e stvarno sumnjam da nema para na mobu!ak ima za 8910 bome ima i za bon!ma čovječe, sve se može razgrebat!![]()
Misliš li na frenda ili mob?![]()
Ovdje pukla rasprava o necijem frendu koji nema za bon .. .. .
pa mislim na oba dvoje...![]()
Bookmarks