pa vidis da su zato stavili sony ericsson z310i - to je novi model...
pa vidis da su zato stavili sony ericsson z310i - to je novi model...
Produžena akcija do 31.08.!
"Promotivno razdoblje za aktivaciju ove opcije je od 12.4. do 31.7.2007.
Njeno trajanje je 30 dana od aktivacije/produženja (maksimalno do 31.8.2007.)"
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=394442
Frka a? Što se mene tiče mogu mi i uplaćivati lovu na račun...nikad više VIP...
Pa je li moguće da je ova akcija maksimum koji možemo očekivati od vip-a ovo ljeto!
Na stranici za vip.me korisnike još i drže ovu akciju u rubrici promocije, ali za pretplatnike je više niti nema u promocijama nego su je prebacili kao "obične" opcije uz cjenik?!
Ne mogu vjerovat da im cijeli marketing radi za Tomato gdje ga Tele2 uredno "šamara", a da su zapustili "glavni" brand!
Prošlih godina su imali zanimljivih akcija. -50% na sve razgovore u pojedinoj tarifi, je ona od lani ako se dobro sjećam.
Imali netko kakvu informaciju da se u vip-u sprema išta novo ovo ljeto ili ne?
Teorija je kad se sve zna, a ništa ne radi.
Praksa je kad sve funkcionira, a nitko ne zna zašto.
jel nekome stigla nekakva poruka tipa iskoristili ste 1500minuta, daljnje pricanje ce se naplatiti po standardnoj cjeni, prije isteka 30 dana koristenja?
tj tocno me zanima da li oni broje te minute, mislim na pripaid.
za opciju vip frends znam da broje uredno, a za ovo jos nisam od nikoga cuo.
...ja sam si evo tek nedavno uključio...naplata će se vjerojatno uračunati u pretplatu + ostali troškovi, i baš me zanima hoće li mi uzeti još koju lipu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jel netko ima nekakve informacije, hoce biti sad za ljeto opet akcija, 6 mj bez mjesecne naknade za opciju vip 0?
vise manje, svakih 6 mj daju ponovo takvu opciju za nove vip korisnike, pa ako netko ima mozda nekakve informaicje hoce davati nesto od 1.7. do sad je blo od 1.7.08, pa u 1.12.08. sad je vrjem da mozda ponovo daju...
Mislim da ništa od toga ovaj put.
Možda su skužili da ekipa uzme kartice koristi ih 6 mjeseci praktički džabe, po isteku prebaci ostatak love na druge račune i baci kartice. Bilo je i vrijeme da skuže.
To Mile!
Pretpostavljam da si se imenovao u prošlom postu...
Mada je i meni ponekad tlaka nosit VIP broj viška
Sad ću LJETOVIP aktivirat s bonom od 200kn, još su mi poslali i poruku da na svaki bon do 21.7. dobijem 30% gratis
Bookmarks