...ajde, nije loše...bar sve VIP brojeve možeš zvat za nula kuna - i to svaki dan...
Uz Vipme Opciju Vip 0 možete razgovarati sa svim Vip korisnicima za 0 kn/min, 24 sata dnevno!
...ukoliko u trenutku aktivacije imate na svom Vipme računu dovoljan iznos za naplatu mjesečne naknade u iznosu od 60 kn, o čemu ćete biti obaviješteni putem SMS poruke.
Promotivno razdoblje za aktivaciju ove opcije je od 12.4. do 31.5.2007.
Njeno trajanje je 30 dana od aktivacije/produženja (maksimalno do 30.6.2007.)
VIPMe http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=394442
VIP pretplata http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=23144273&idnews=393536
I za kraj glupost kako se reklamira:
"0 kn prema 4 miliona ljudi"
Kao da je cijela Hr. na VIPu :-)
...ajde, nije loše...bar sve VIP brojeve možeš zvat za nula kuna - i to svaki dan...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
A sada klasične vipove cake iz uvjeta korištenja. Ako se aktivira ova opcija naplaćuje se uspostava poziva od 0,25kn za pozive prema svim brojevima, ova opcija se ne može koristiti paralelno sa opcijom vip friends i opcijom fiksna nego se prije te opcije trebaju deaktivirati (tak da će oni koji imaju vip friends po 25kn nakon ovog ako žele opet imati tu opciju poslije morati plaćati 30kn). Ograničenje besplatnih minuta je 1500. Ovo sve se odnosi na prepaid.
Da, u pravu si, sad sam našao di to piše.
Edit:
Nek pripaze vip pretplatnici koji koriste opciju vip za 50kn i imaju razgvore za 10 lipa jer ako aktiviraju novu opciju vip 0 više se neće moći vratiti na staru, a nakon 2 mj. pretplata opcije vip 0 raste na 100kn. Ista stvar je i sa opcijom SMS.
Zadnji uredio ojpi : 12-04-2007 u 17:50
Pa piše ti na stranicama. 100kn su prekriženi i piše da 50kn vrijedi samo za prva 2 obračunska razdoblja.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=23144273&idnews=393536
"Promotivni iznos mjesečne naknade za korištenje opcije vrijedi isključivo u prva dva obračunska razdoblja korištenja, za svaku opciju aktiviranu do 31.05.2007. Po isteku drugog obračunskog razdoblja, mjesečna naknada se mijenja na viši iznos iskazan u tablici."
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
prekopirana akcija simpe koja je bila pod nazivom unlimited , al tada su oni tražili 25 kn... a ovi sad 60kn , za istu stvar!
...al što se mene tiče , aktivirat ću ovo... dobro će doć..
1500 minuta je limit tako da pripazite oni koji malo vise pricaju....
Da sorry imas pravo sada sam vidio![]()
Naznačena cijena minute razgovora za korisnike Opcije Fiksna 0 vrijedi isključivo u vremenu od 19 do 07 sati radnim danom te vremenski neograničeno vikendom i blagdanima. U ostalim slučajevima cijena minute razgovora obračunava se po standardnom cjeniku tarife korisnika.
Jedno pitanje vezano uz promociju "Svi na nulu": kakva je veza izmedju ona 4 nova aparata (C-300, Z310i, K750i, 6131) i same promocije s obzirom da su ih ugurali na istu stranicu? Koliko ja vidim nikakva?
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=9072104&idnews=394424
ova akcija je sranje....
pazi ovo... SMS 0
odnosi se samo na 500 poruka... za 50kn? mislim to je preskupo, iako je poruka tako 0.1 lipa, nakon 2 mjesec aje 20 lipa sto ej opet puno i to samo za 500 poruka nakon toga ide .36 lipa ili kolko vec..bar su tu mogli odrapit da je besplatno non stop poruke za te velike novce.
ja presao na vip samo zbog one sms opcije,za 30 kn su bile poruke 10 lipa,neograniceno..sad su to ukinuli i bit ce 100 kn 500 puruka..
ova opcija sms me privukla i onda fino procitas dole da pise da je ukljuceno samo 500 poruka u to. e sad, dogodilo mi se da sam znao poslati oko 600, 700 poruka i imam aktiviranu opciju po 10lipa/sms...dodje na isto. ili ovako gledano:
opcija 10lp/sms -->30kn pretplata + 10lp po poruci, znaci za 100kn posaljem 700sms-ova
opcija 0kn/sms -->100kn pretplata. znaci za 100kn posaljem 500sms
pa nece nikome ukinuti opciju sms potpisao si tamo ugovor i koristis je stalno pod tim uvjetima ne mogu je oni samo tako dignuti...jedino da je jedan mjesec otkazes pa ponovo zatrazis tada ce ti je staviti nove uvjete!!!
ma neograniceno sms pozivi mos mislit, citat UVJETE na njihovoj stranici...
Nije im bas nesto ovo sa VIP 0 i FIKSNA 0. Bolja je opcija VIP koja je bila do sada (0,10¸kn po min) ali nazalost ukinuli su je. Tko je uzeo uzeo...
znaci nema vise 30 kn i saljes sms-ove za 10 lipa dok ti ne odpadne palac...
Bookmarks