Nadam se da si instalira PST i patch i da ti komp prepoznaje mob.
E sad, prije svega ovoga provjeri na mobitelu pod Settings->Java settings da li imas izbornik Java app Loader!!
Ako ga nemas, treba ga ukljuciti pomocu PST phone programmera. Ako ti se programer pokrece prazan, ides na New-> KJava file i onda pritisnes desno na tipku Enable/Disable Java... Cini mi se da ti PST gasi mobitel i "otvori" izbornik, jer sada pisem napamet, nemam ovdje kabela.
Treba ti jos JAD generator i Midway 2.8.
U Jad generator uneses putanju do .jar datoteke (izgleda mi da ovo radi samo rucno, nema Browse znaci copy-paste metoda) i on ti generira pokraj .jar datoteke jos jednu datoteku s nastavkom .jad.
Ides u izbornik mobitela Settings->Java settings i pokrenes Java appl loader. Na mobitelu se pojavljuje poruka da uključiš kabel, i kad kompjuter prepozna mobitel pojavljue se poruka da je JAR veza uspostavljena.
Pokreces Midway, ucitas .jad dateoteku i posaljes je na mob.
I to je cila muka!!!!
Sve ove programe ces naci na coma.fsb.hr/motorola/files. Pogledaj malo i foldere tu, mozda nadjes nesto sto te zanima.

ST,MSS ali kada u Midwayu hoću uploadati pojavi mi se greška TIMER EXPIRED i ne može uploadat igricu a do tada je sve lijepo radilo;;; svi programi mi rade i svi su driveri ok

Bookmarks