= Citat = Izvorno postao alex1 Pregledaj post

Evo raskopao sam onu plastiku gdje sam mislio da je samo mikrofon, ali gadno sam se prevario , izgleda da je i pojačalo unutra!

E sad ja vas pitam jel bo mogao ja to pojačalo iskoristit za stereo zvuk? Original je na njega zakačena samo jedna sluška, dakle jeli bi mogao stavit dvije, a da nemam mono zvuk?!
Te gdje je bolja kvaliteta zvuka sa 2,5mm izlaza ili sa mini usb izlaza naravno sa pojačalom?!
Ja imam homemade adapter 2,5mm->3,5mm, ali želio bi iskušati i ovo ako se naravno može sa ovim pojačalom?!
Sa ove slike sta si postao se nista ne vidi, da li bi ti mozda mogao spojiti stereo slusalice na to pojacalo. Postoji mogucnost da je motoroli jeftinije sve proizvoditi u stereu, a za jedan model mobitela ga isporucuje kao mono, a za druge nalemi dvije sluske pa su stereo. Pogledaj ako imas kraj nozica gdje se spaja ta slusalica ako imas jos jednu slobodnu, i probaj. Mozda imas srece, pa postoji stereo.
A gdje je bolja kvaliteta zvuka, ne bih znao. Vjerovatno je ista stvar. Nisu to neki hiend mp3 playeri na kojima se zahtijeva vrhunski zvuk.(Iako je to paradoks, od mp3ca se ne moze zahtijevati kvalitetan zvuk, vec dobar i prolazan.)