Ne kažem da je moj bolji niti da je tvoj bolji ali definitivno nije najbolji mobitel na tržištu i tu nema dileme
nema tu nikakve svađe frende,ja znam da je meni sx najbolji mobitel. hoćeš reći da je tvoj možda bolji? iskreno to me niti ne zanima,ali znam da ću bez obzira koji drugi telefon izađe na tržište i koliko got koštao ja uzeti baš zadnji model koji siemens izda pa makar onaj drugi imao neke stvari koje ja neću na svojem!
to ti je tak cyber i gotovo.
dragi cyber u pravu si ali meni je on naj..... i ne želim barem trenutni imati ni jedan drugi!![]()
ogledalce, ogledalce, tko je najljepsi na svijetu??
moj tata je jaci od tvog, moja mama je ljepsa od tvoje...
dajte decki, prosli smo vec ovo vise puta sto se tice konkretno sx1.
Dali je najbolji ili nije, to je tesko reci; zavisi kako kome trebaju koje funkcije. Mojoj staroj je najbolji S45i i njoj ne treba bolji, tako da je sve to relativno...
Ja isto osobno, trenutno nebi tia ni jedan drugi mob nego sx1, tako da je za mene to top, iako sam svjestan da neki drugi modeli imaju nesto bolje, ali opet...
maraschino - PTICICA
pa točno sam to i ja pokušao objasniti cyber-u i to je to!
nema nikakvog prepucavanja!![]()
![]()
![]()
pogledajte ovo http://www.themobilerepublic.com/vie...0256&lnkpcode= procitajte sve
e da se ukljucim u raspravu koji mobiteli su po vama bolji od sx-a? i naravno po cemu. i bez svadje, cisto diskutiranje
(Maknite onaj = iz Cominog linka jer inače ne radi)
84 funti za 256mb SD karticu? To je užasno puno...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
nisam bas siguran da bi radila na sx1...
maraschino - PTICICA
Pa najbolji je definitivno P900. A sad dali je bolji SX1 ili 6600 je stvar ukusa. Jedan ima svoje prednosti drugi svoje. Mene najviše odbija tipkovnica. I koliko god tupili da se brzo navikne ja više volim klasične.Poslao: coma_zgb
e da se ukljucim u raspravu koji mobiteli su po vama bolji od sx-a? i naravno po cemu. i bez svadje, cisto diskutiranje
da znam, a u mobilu su napisali da koristi 6600 sd! dobit ce po usima!!!
pa ali ja po slici vidim koja je kartica, pa bi onii trebali znati jer su je imali u rukama! inace deblja je 0.7mm
Da slažem se s tobom p900 je trenutno mobitel koji sve ima ali ne zadugo jer kad se pojavi nokija 9500 mislim da će preuzeti prvo mjesto,no sve dok ne dođe siemens SX2Poslao: cyberphere
Pa najbolji je definitivno P900. A sad dali je bolji SX1 ili 6600 je stvar ukusa. Jedan ima svoje prednosti drugi svoje. Mene najviše odbija tipkovnica. I koliko god tupili da se brzo navikne ja više volim klasične.![]()
![]()
![]()
jedino sto bi ja bas volio na nasljedniku sx1 je touch screen.
to mi uzasno nedostaje na sx1...
maraschino - PTICICA
Poslao: cyberphere
Nadam se da SX2 neće usrati sa takvim tipkama jel ih malo ljudi i ima samo zato što im to smeta. Imaju ih samo siemensoljubci :-D
hm................................................ .........................................
neću ništa komentirati osim da će SX2 imati tipkovnicu na izvlačenje!!!!!!!!!!!!!
kako znas?
pročitao sam to negdje na netu kad se sjetim gdje javim ti!
hm... my friend cyber this posts won't be same without you![]()
evo ovo sam našao na netu o SX2
The next model Siemens SX2 will have more functionality and will be released by the 3rd Quarter of 2004. I highly doubt that the model will be released on time, so November and December are more expected release dates. The phone will be different with the new form-factor (it’s made of two pieces, alike Motorola V70 and V80). This phone will have semiautomatic lapping, just pull the upper case part a little, and it will shoot up. The closing process is more trivial. The screen is capable of showing 262000 colors at once, and has 16mb of memory available for user (this specification can be changed). There will be nothing particularly new except for improving of basic specifications (screen, camera, memory). The keyboard is located on the lower part of the case and is standard. This is made mostly for business users, who will be one of Siemens new targets. An interesting thing is that when this device will be promoted – it will be targeted on another segment, this was made in order to keep SX1 sales.
naravno to je samo najava sigurni bu se dosta toga promijenilo do samog izlaska phona!
In the middle of the year we can see Siemens SX2 (code name – K2). It is too early to speak about specifications of this smartphone, but it is known that the company is going to equipped the model with 262K touch screen. Besides, it will have an integrated 1-Megapixel camera and support video records. It is useless to speak about memory size now. Prices can fall down and in this case it will be increased. According to current information the phone will have 64Mb of memory, which can be used to keep data, and 16Mb for OS (Symbian 7).
maraschino - PTICICA
BTW izgleda da je i v10 vec vani...
http://www.club-siemens.net/forum/vi....php?tid=34913
maraschino - PTICICA
Bookmarks