i sad, da moras odluciti hoces li uzeti 6600 ili sx1, za koji bi se odlucio???![]()
evo najiskrenije, ja sam stavrno zadovoljan. nisam iskusio nikakve probleme do sada s njim, tipa blokiranja ili sl. A to najvise iima veze sa v6 software-a.
Ima dosta korisnih aplikacija za symbian, pocetno ne snalazenje sa symbianaom, sad je iza mene (vise manje), tipke mi ne predstavljaju apsolutno nikakav problem...
Ekran je neusporedev sa ostalim simenesima, radi zadovoljavajuce brzo...
sve u svemu, ponavljam, ja sam zadovoljan...
maraschino - PTICICA
i sad, da moras odluciti hoces li uzeti 6600 ili sx1, za koji bi se odlucio???![]()
nisam previse radio sa 6600, ali ono sto jesam, nisam vidio neke velike prednosti tog modela u odnosu na sx, a kako sam ja ipak siemensovac, a iskreno, nokia mi nije bas prirasla srcu, ja bi se opet bez dvojbe odlucia za sx1....
maraschino - PTICICA
meni je isto puno drazi siemens... ne volim nokiu... ali ne znam za kojeg bi se radje odlucio!![]()
ja bi uzo siemens samo zato sto je neuobicajniji, i noviji
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
dobro, nokia ima neke stvari novije, recimo podrzava java midp 2.0, i od recimo nekih bitnijih stvari to je to. Neznam, meni recimo smeta sto ne mogu mijenjati mmc bez gasenja mobitela (na nokiji). To mi je dosta bitno, obzirom da imam 2 mmc za sada....
Oba su mobitela dobra. Necete pogrijesiti ni sa jednim...
maraschino - PTICICA
Nekak mi je SX1 veća fora, ono futuristički dizajn i to... 6600 je zastarjelaSlažem se da su oba izvrsna ali koji je bolji...
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
To mjenjanje MMC-a mene jako živcira. Isto imam dvije pa me to ubija. A nokia ima još i mogučnost mjenjanja tema što prijašnji symbiani nisu imaliPoslao: 3aTmr
dobro, nokia ima neke stvari novije, recimo podrzava java midp 2.0, i od recimo nekih bitnijih stvari to je to. Neznam, meni recimo smeta sto ne mogu mijenjati mmc bez gasenja mobitela (na nokiji). To mi je dosta bitno, obzirom da imam 2 mmc za sada....
Oba su mobitela dobra. Necete pogrijesiti ni sa jednim...
normalno je da ce svaka novija verzija imati neka poboljsanja. sx ima v6 jer je kasnia na trziste, ali moje je misljenje da ne zaostaje previse v6 za v7
sigurno da je zgodno mijenjanje teme, ali meni osobno nije neophodno toliko da bi se samo zbog toga odlucia za 6600 naspram sx-a. Recimo puno mi je vaznije to mijenjanje mmc-a. neznam zasto nokia to nije drukcije rijesila. Pa SL45 je jos davno imao mogucnost izmjene bez gasenja aparata...
maraschino - PTICICA
afaik na nokiji se isto moze bez gasnja, ukoliko uspijes izvaditi karticu bez da skines bateriju![]()
si uspio napisati poruku dok se vozis u autu koristeci jednu ruku?Poslao: 3aTmr
to poštujem. meni je osobno sx lipsi, a na tipke se jako brzo naviknes![]()
![]()
one stvari koje su meni bitnije su na siemensu barem po meni duplo bolje i ljepše napravljene.Mislim pa šta bi trebao biti ljubomoran zbog nokijine jave,noćnog snimanja s kamerom i nekih ostalih TOTALNO po meni barem bezveznih sitnica. I stalno spominjete tipkovnicu,pa kaj je ona Vama toliko bitna? ne vjerujem da stalno pišete poruke na mob. a pogotovo ne u autu!
uspijevam napisati poruku sa jednom rukom; sporije nego sa dvije, ali isto nemam problema...
maraschino - PTICICA
Meni je tipkovnica najbitnija. Kad dobim račun od VIP-a na četiri stranice su izlistane poslane poruke, a na pola stranice popis poziva. Tako da mi je to jako bitno. A šta je to siemens bolje napravio od nokije? Softverski ili hardverski?Poslao: damgol
one stvari koje su meni bitnije su na siemensu barem po meni duplo bolje i ljepše napravljene.Mislim pa šta bi trebao biti ljubomoran zbog nokijine jave,noćnog snimanja s kamerom i nekih ostalih TOTALNO po meni barem bezveznih sitnica. I stalno spominjete tipkovnicu,pa kaj je ona Vama toliko bitna? ne vjerujem da stalno pišete poruke na mob. a pogotovo ne u autu!
cijena od cca 4000 kn je OK ali me interesira sta dodje u kutiji sa mobom i posto je u siemens shopu vjerojatno nije kodiran ali ipak?????????????
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
u paketu dobijes jedan instalacijski CD, USB kabel, baterija (naravno), punjac, i slusalice za mob.
I naravno mob nije zakljucan na nijednu mrezu...
maraschino - PTICICA
a kako igras igrica koje zahtjevaju tastaturu? i koja je razlika izmedju MIDP 1.0 i 2.0?
vizualno mi je ljepši sx,grafički mi je ljepši sx,manji je od nokije,lakši je od nokije,ima veći ekran,jaču bateriju i naravno najvažnija stvar to je SIEMENS. to su neke stvari očite na prvi pogled a sitnica ima još,posebno mi se ne sviđa da nokija sve telefone radi iste ono kad vidiš izdaleka znaš da je to nokija.Poslao: cyberphere
Meni je tipkovnica najbitnija. Kad dobim račun od VIP-a na četiri stranice su izlistane poslane poruke, a na pola stranice popis poziva. Tako da mi je to jako bitno. A šta je to siemens bolje napravio od nokije? Softverski ili hardverski?
@coma
ja ti bas i ne igram previse igrice, tako da...
ali ovih par sto sam igrao, pa jednostavno podesim u settings-ima s kojim tipkama cu igrati, a vecinom mozes igrati samo sa joystickom...
maraschino - PTICICA
Dimenzije su im podjednake. SX1 je 4 mm tanji i 2 mm uži, ekran je za 12 pixela veći (neprimjetivo), software je nokijin tako da nemaš nikakve argumente osim toga da je to Siemens,a druga Nokia. Tako da nemoj pljuvati bez argumenata. To što se tebi ne sviđa ne znači da mobitel ne valja i nema ništa bolje od nokije osim radija kojeg ionako ne slušam niti mi treba u mobitelu.Poslao: damgol
vizualno mi je ljepši sx,grafički mi je ljepši sx,manji je od nokije,lakši je od nokije,ima veći ekran,jaču bateriju i naravno najvažnija stvar to je SIEMENS. to su neke stvari očite na prvi pogled a sitnica ima još,posebno mi se ne sviđa da nokija sve telefone radi iste ono kad vidiš izdaleka znaš da je to nokija.
my 2 cents
pljuvanje? a gdje si ti vidio pljuvanje frende? pa samo raspravljamo ne? očito da si zagriženi nokijevac kad ti toliko smeta moj komentar. oprosti ali u svojem tekstu nigdje ne vidim pljuvanje nego samo odgovor koji si sam tražio!Poslao: cyberphere
Dimenzije su im podjednake. SX1 je 4 mm tanji i 2 mm uži, ekran je za 12 pixela veći (neprimjetivo), software je nokijin tako da nemaš nikakve argumente osim toga da je to Siemens,a druga Nokia. Tako da nemoj pljuvati bez argumenata. To što se tebi ne sviđa ne znači da mobitel ne valja i nema ništa bolje od nokije osim radija kojeg ionako ne slušam niti mi treba u mobitelu.
my 2 cents
Ma krivo sam se izrazio. Nisam zagriženi nokijevac. Imao sam možda 3-4 nokije.Poslao: damgol
pljuvanje? a gdje si ti vidio pljuvanje frende? pa samo raspravljamo ne? očito da si zagriženi nokijevac kad ti toliko smeta moj komentar. oprosti ali u svojem tekstu nigdje ne vidim pljuvanje nego samo odgovor koji si sam tražio!
hm pa ako nisi zagriženi onda ti se očito jako sviđa.ja sam promijenio 5 siemensa od serije 35 do 55 i još uvijek ih jednostavno obožavam. neznam to je jednostavno tako,ja u biti jesam zagriženi siemensovac!Poslao: cyberphere
Ma krivo sam se izrazio. Nisam zagriženi nokijevac. Imao sam možda 3-4 nokije.
Ja sam promjenio dosta mobitela a ovaj mi je tako dobar da kad mi je prvi riknuo, opet sam kupio isti. Ni jedan mobitel mi nije bio tako dobar kao ovajPoslao: damgol
hm pa ako nisi zagriženi onda ti se očito jako sviđa.ja sam promijenio 5 siemensa od serije 35 do 55 i još uvijek ih jednostavno obožavam. neznam to je jednostavno tako,ja u biti jesam zagriženi siemensovac!
ajde ljudi mi recite razliku od midp 1.0 i 2.0
Bookmarks