Poslao: cyberphere Ne baš ali možeš uslikati crno dakle staviš prst na kameru i slikaš. Kad je uslikaš odeš u galeriju otvoriš sliku i imaš opciju Prikaži preko cijelog ekrana
eto vidiš na sx-u se može slikat u full screenu,i odmah možeš saznat ima li ili nema mrtvih pixela!!!
Koristenjem aplikacije MMSit moze se poslati sto god hoces i koliko god hoces. Naravno postujuci ogranicenje velicine MMS poruke koju podrzava mreza (50 odnosno 100 kb).
Poslao: cyberphere Ne kužim te baš. Šta se ne može dodati više od jedne slike??
pa kad sam imao s55 slao sam po par slika,ono recimo pošalješ jednu sliku pa malo zvuka pa sljedeći slide nakon recimo par sekundi nova slika itd. na sx-u si ograničen s jednom slikom ali kako kaže takozvani mmsit to riješava! pa tko želi nek izvoli!
Ja sam probao taj MMS It i program je u najmanju ruku zbunjen. Po meni je loše napravljen. Ja mogu dodati više sadržaja u MMS poruku ali mi nikad nije trebalo više od jednog slide-a
Čisto sumnjam jer u prepaid kompletima nema tako skupih uređaja. Ako u HT-u na godinu dana košta 2798 Kn, onda sam prilično siguran da je to neka patka.
Bookmarks