Ako ne ista, covik mi je bio otvoren i lipo je reka da ce sve poduzet sto bude moga... Moga me odj... da je tija jer to ionako nije njegov posal...
Milsin nisan ni ja stvara probleme, jer znan kako in je, koliko nervoznih ljudi ih zove svaki dan, a opet i bila je ura kada san zva...
Nije mi ni problem platiti tih 20kn, ali ako se nesto ne rijesi ja cu![]()
Evo mene ponovo s novim vijestima u svezi glede "mog slučaja".
Jednostavno nisam imao živaca čekati taj njihov obrazac za žalbe i jučer oko 8:30 fino napišem pritužbu na račun u kojem sve lijepo objasnim, pridodam kopiju osobne i "famozni račun" od 750-ak kunjkasa i sve lijepo faksiram u Optimu.
Oko 12:30, zvoni mobitel, javlja mi se čovjek iz Optime i ispričava mi se zbog nastale situacije, priznaje da je došlo do greške u sustavu zbog "nadogradnje" istog, govori mi da na taj račun zaboravim i usput mi naglašava da zbog svega što mi se dogodilo neću uopće dobiti račun od 150 kn, nego jednostavno da "nastavim ugodno surfati" i da dalje plaćam račune koji će doći od travnja nadalje.
Ja sav zbunjen pitam jel vi to mene častite s mjesec dana gratis surfanja (misleći na ožujak), on odgovara: DA !!
Ono da ne povjeruješ ušima, nitko sretniji od mene, napokon sam dobio neku bitku s birokracijom pa makar se ona zvala i Optima telekom.
Ali ni to nije kraj !!![]()
Večeras oko 18:45 ponovno poziv iz Optime, javlja mi se neki drugi lik i govori mi da ću dobiti nekakvo pismeno riješenje o mom slučaju.
Ja mu govorim da mi je dan prije dotični kolega rekao da je stvar sređena i da ne trebam ništa platiti, ali ovaj se pravio lud i koliko sam skužio, ipak će mi doći neki račun, pa to je jednostavno za![]()
Sav ljutit nakon sat vremena zovem SZK i tražim gospodina s kojim sam jučer razgovarao, ali ga nisam uspio dobiti i sad čekam ponedjeljak da vidim kaj će biti !!
Danas se ponovno čuo s ČOVJEKOM No.01 i rekao mi da se ništa ne brinem da je sve sređeno.
Ništa bumo vidjeli, inače na korisničkim stranicama još uvijek stoji dug od 750 kn![]()
i što je bilo na kraju?
Bookmarks