Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Desire, Nokia 5800 XM
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.795
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.795, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da sam jucer procitao ovaj post, ne bih ti vjerovao. Ali evo moje situacije.
    Dakle pocetkom treceg mjeseca, ako se ne varam 06.03. mi je dosao user name i pass za spojiti se preko Optime na FlatMIN paket koji sam predhodno zatrazio... Cijeli ushicen poceo sam ga koristiti dakako pazeci na dnevni i nocni promet... Nakon par dana nazvao sam SZK da pitam da li se ovih 5gb dnevnog prometa obracunava po FAIR USAGE shemi ili ne. Momak mi je odmah odgovorio da nakon potrosenih 5gb dnevnog prometa imam pravo na jos 512mb do otvaranja novog paketa od 2gb koji kosta 20kn (pdv uracunat) dakle racuna se po fair usage. Ja sam se ljepo zahvalio i poklopio...
    Krajem treceg mjeseca, tocnije dan prije pogledao sam promet za taj mjesec i vidio da sam prekoracio 5gb i da sada imam 5.12gb. Onako zabrinut odlucio sam jos jednom provjeriti u SZK da ne bi doslo do neke zabune. Momak mi je opet isto ponovio da imam pravo na 512mb nakon potrosenog paketa od 5gb, te da se tek nakon tih 512mb otvara novi paket od 2gb. Vrag mi nije dao mira i ja opet nazovem SZK i dobijem drugog agenta koji mi je sve to jos jednom potvrdio. Usput sam ga pitao radi li se ista na poboljsanju brzine, na sto mi je odgovorio da se radi, ali da ce malo potrajati dok se sve rijesi, jer da je posao vremenski zahtjevan. Sada cijeli sretan vratim se svom poslu...
    I tako je bilo sve do dana danasnjeg 11.04.2007.
    Stigao mi je racun Optime za naplatu ADSL Traffic usluge. Otvaram kuvertu kad ono nepodmireni dug 85kn. Pogledam, nije mi jasno...
    Na kraju ispada da sam paket od 5gb prekoracio za nekih 125mb kako su oni napisali te su mi obracunali novi paket od 2gb kojega su mi naplatitli dodatnih 15kn. Odmah sam zvao sluzbu za probleme s racunima no cura mi nije bila od velike pomoci te mi je otvoreno priznala da nema pojma sto je to FAIR USAGE, ali kao rekla je da ce mi poslati zalbu na kucnu adresu.

Ja lipo nazovem SZK internet podrska gdje sam prvo pitao da li se obracunava po fair usage na sto su mi odgovorili da. Onda sam covjeku sve ljepo objasnio i on mi je rekao da mi ne moze puno pomoci jer su ovi u sluzbi za racune pre smotani a da on nema ovlasti za bavit se s time. No rekao mi je da ce prosljediti moj slucaj nekome kompetentnome i da ocekujem njihov poziv za 2-3 dana te ako ga ne primim da ih obavezno nazovem. Ja sam se ljepo zahvalio i sada cemo vidjeti daljnji tok dogadjaja...

P.s. Moram napomenuti kako su mi tokom treceg mjeseca torenti radili di max 25kb/s i to rijetko, a od pocetka cetvrtog jedva da navucem 10kb/s... Zbilja jadno... Nastavi li se ovako, micem se s Optime jer zaista nema smisla...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    IPhone & K800i
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A ljudi moji ovo je smo jedna njihova prevara, da je otvorit temu prevare korisnika ne bi joj bilo kraja. Sve su to monopolistički lopovi. Kradu nas nemoćne, ali eto živimo u uvjerenju da će biti bolje

Hardcore forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    N79
    Godina
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nemesis Pregledaj post
    Onda sam covjeku sve ljepo objasnio i on mi je rekao da mi ne moze puno pomoci jer su ovi u sluzbi za racune pre smotani a da on nema ovlasti za bavit se s time. No rekao mi je da ce prosljediti moj slucaj nekome kompetentnome i da ocekujem njihov poziv za 2-3 dana te ako ga ne primim da ih obavezno nazovem. Ja sam se ljepo zahvalio i sada cemo vidjeti daljnji tok dogadjaja...
    ISUSE ovo je prebolesno da jedan službenik govori o drugim službenicima tako...mislim da je sve jasno, da je neorganizirano i neisplanirano?
    After all...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.233, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Yo!Gurth Pregledaj post
    ISUSE ovo je prebolesno da jedan službenik govori o drugim službenicima tako...mislim da je sve jasno, da je neorganizirano i neisplanirano?
    Nisu složna brača u optimi!

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    HTC Desire, Nokia 5800 XM
    Operater
    VIP
    Bodovi
    6.795
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako ne ista, covik mi je bio otvoren i lipo je reka da ce sve poduzet sto bude moga... Moga me odj... da je tija jer to ionako nije njegov posal...
    Milsin nisan ni ja stvara probleme, jer znan kako in je, koliko nervoznih ljudi ih zove svaki dan, a opet i bila je ura kada san zva...
    Nije mi ni problem platiti tih 20kn, ali ako se nesto ne rijesi ja cu

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    I9100
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    27.309
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.309, Nivo: 40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo mene ponovo s novim vijestima u svezi glede "mog slučaja".
    Jednostavno nisam imao živaca čekati taj njihov obrazac za žalbe i jučer oko 8:30 fino napišem pritužbu na račun u kojem sve lijepo objasnim, pridodam kopiju osobne i "famozni račun" od 750-ak kunjkasa i sve lijepo faksiram u Optimu.
    Oko 12:30, zvoni mobitel, javlja mi se čovjek iz Optime i ispričava mi se zbog nastale situacije, priznaje da je došlo do greške u sustavu zbog "nadogradnje" istog, govori mi da na taj račun zaboravim i usput mi naglašava da zbog svega što mi se dogodilo neću uopće dobiti račun od 150 kn, nego jednostavno da "nastavim ugodno surfati" i da dalje plaćam račune koji će doći od travnja nadalje.
    Ja sav zbunjen pitam jel vi to mene častite s mjesec dana gratis surfanja (misleći na ožujak), on odgovara: DA !!
    Ono da ne povjeruješ ušima, nitko sretniji od mene, napokon sam dobio neku bitku s birokracijom pa makar se ona zvala i Optima telekom.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    I9100
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    27.309
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali ni to nije kraj !!

Večeras oko 18:45 ponovno poziv iz Optime, javlja mi se neki drugi lik i govori mi da ću dobiti nekakvo pismeno riješenje o mom slučaju.
    Ja mu govorim da mi je dan prije dotični kolega rekao da je stvar sređena i da ne trebam ništa platiti, ali ovaj se pravio lud i koliko sam skužio, ipak će mi doći neki račun, pa to je jednostavno za

Sav ljutit nakon sat vremena zovem SZK i tražim gospodina s kojim sam jučer razgovarao, ali ga nisam uspio dobiti i sad čekam ponedjeljak da vidim kaj će biti !!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    v360,2*V550,V3,Milestone
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    24.233
    Nivo
    37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao krokan Pregledaj post
    Evo mene ponovo s novim vijestima u svezi glede "mog slučaja".
    Jednostavno nisam imao živaca čekati taj njihov obrazac za žalbe i jučer oko 8:30 fino napišem pritužbu na račun u kojem sve lijepo objasnim, pridodam kopiju osobne i "famozni račun" od 750-ak kunjkasa i sve lijepo faksiram u Optimu.
    Oko 12:30, zvoni mobitel, javlja mi se čovjek iz Optime i ispričava mi se zbog nastale situacije, priznaje da je došlo do greške u sustavu zbog "nadogradnje" istog, govori mi da na taj račun zaboravim i usput mi naglašava da zbog svega što mi se dogodilo neću uopće dobiti račun od 150 kn, nego jednostavno da "nastavim ugodno surfati" i da dalje plaćam račune koji će doći od travnja nadalje.
    Ja sav zbunjen pitam jel vi to mene častite s mjesec dana gratis surfanja (misleći na ožujak), on odgovara: DA !!
    Ono da ne povjeruješ ušima, nitko sretniji od mene, napokon sam dobio neku bitku s birokracijom pa makar se ona zvala i Optima telekom.
    Lijepo, a baš me zanima što bi u ovakvoj situaciji napravio t-com dali bi i oni dali mjesec dana gratis surfanaja??!

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry

= Citat = Izvorno postao alex1 Pregledaj post
    Lijepo, a baš me zanima što bi u ovakvoj situaciji napravio t-com dali bi i oni dali mjesec dana gratis surfanaja??!
    Ma budi siguran da nebi... to bi za t-com bio propast svijeta... jednostavno bi rekla plati i tko ti je kriv što si nas uzeo za davatelja adsl-a...ko da imamo previše mogućosti drugog uzeti... lopovi jedni šugavi

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Optima ADSL
    By jay in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 231
    Posljednji post: 19-04-2011, 21:01
  2. Optima ADSL Traffic
    By ojpi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 589
    Posljednji post: 02-08-2009, 12:16
  3. Postavljanje adsl modema u routing mode
    By ljevi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 31-07-2008, 11:05
  4. Krajem godine optima nudi adsl
    By Compov in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 14-09-2006, 09:03
  5. Optima adsl
    By Rvs_Gamer in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 23-01-2006, 14:01

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove