= Citat = Izvorno postao balkanac Pregledaj post
Pregledao sam ove modele,Sony i Fuji su mi se nekako najviše svidjeli. Još sam primijetio i Sony W55,što mislite o tom modelu? Dopao mi se zbog aluminijskog kućišta i malenih gabarita,ne sviđa mi se što ima vlastitu bateriju,ali će valjda par godina izdržati. Ima li tko kakva iskustva s njim? Mislim da mu je optika ista kao i kod S650,samo mu kućište i izgled nabijaju cijenu. Košta 1500kn,što mi je još na granici prihvatljivog,jer sam i prije napomenuo da mi digitalac treba za one najosnovnije primjene. Što mislite?
Sony W55 performansama je vrlo slican modelu S650, osim sto, kako si i sam primjetio, ima kuciste kvalitetnije zavrsne obrade. Pored toga opskrbljen je i Li ion beterijom, pa je i laksi od S650. Manjih je gabarita i vecini je dizajnom dopadljiviji.

Osobno imao sam ga u rukama i opalio par fotki. Vrlo solidan model, i za te novce definitivno jedna od najboljih kupnji trenutno.

Oko baterije se ne moras brinuti. Doista su rijetki otkazi ovih baterija. Znalo se desiti, ali tada se desavalo u serijeme baterija, koje je proizvodjac uredno povukao i korisnicima ponudio druge u zamjenu.

Dakle, ako te performanse ovoga modela zadovoljavaju (a ne vidim zasto ne bi, jer trazis entry level digitalac, manjih dimanzija), i ako ti se dizajnom svidja...ne trazi dalje...kupi i u granocama mogucega za te novce, neces ostati razocaran.