Pa baterija bi ti trebala izdržati bar dan ipo - dva...
Čudno mi je to da se gasi... da ga možda odneseš nekome da ga flesha...možda pomogne...
Ovako, stara je prije tri dana dobila novi mobitel, 6131. Mob je kupljen na crno u Sarajevu.
E, sada, mob prvo nije imao hrvatski meni pa sam ga odnio u dućan gdje su ga odmah ugradili. Još dok sam prčkao dok je bio engleski u njemu, primjetio sam da ima SIND sustav glasovnog biranja.
Međutim, kad su ugradili hrvatski, na pritisak tipke za glasovno biranje kaže "Greška u glasovnom sustavu" i ne želi slušati.
Druga stvar-mob se počeo sam od sebe gasiti. Stara ga je napunila jučer ujutro i do danas je poslala možda 5 SMS-a. Kaže da je mob bio potpuno mrtav kad je jutros htjela proguštati uz jutarnju kavu.
Što da radim? Jel u pitanju možda krivo stavljen hrvatski soft ili?
Inače, koliko traje baterija na 6131 ako se priča pola sata dnevno i šalje do 10 SMS-a?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa baterija bi ti trebala izdržati bar dan ipo - dva...
Čudno mi je to da se gasi... da ga možda odneseš nekome da ga flesha...možda pomogne...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
meni baterija traje oko 3 dana... tako bi trebala i tvojoj mami... ali ne manje od 2 dana....
probaj ga flashat kao sto je ico rekao i to je to... mislim da ce se problem sam rijesit...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
3 dana bez problema uz neko normalno koristenje.
Bookmarks