Kućište APEVIA X-Cruiser, crno mi izgleda najbolje
Kućište APEVIA Infinity
Kućište APEVIA X-Cruiser, crno
Kućište APEVIA X-Cruiser, plavo
Kućište APEVIA X-plorer
Kućište APLUS CS-TWIN Engine SM
Evo ovako planiram si možda uzet novo kućište , pa se nemogu odlučiti koje da uzmem molim da mi vi kažete svoje mišljenje, evo kućišta:
Kućište APEVIA Infinity 513,55 kn
Kućište APEVIA X-Cruiser, crno ili plavo 671,18 kn
ili
Kućište APEVIA X-plorer 555,83 kn
i
Kućište APLUS CS-TWIN Engine SM 799,80 kn
Hvala...
Zadnji uredio gog : 09-04-2007 u 19:22 Razlog: piše se kućište, ne kučište
Kućište APEVIA X-Cruiser, crno mi izgleda najbolje
It's nice to be important, but it's more important to be nice
i meni isto
meni najbolje izgleda aplus cs-twin engine sm
Meni je najljepša Kućište APEVIA X-plorer, po meni!![]()
od tih najljepše mi izgleda APEVIA X-Cruiser crno.
uzeo bi APEVIA X-Cruiser crno ili mozda cak i ovo zadnje cs-twin engine, izgleda mi na slici nekako mocno, al prvi izbor je x-cruiser crno...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja imam APEVIA X-Cruiser to mi je najljepše imao sam neki thermaltake shark ali nije bio neki pa sam kupio APEVIA X-Cruiser i taj mi je predivan
Kućište APEVIA X-Cruiser i to plavo...u zadnje vrijeme sva su kučišta više manje crna.
twin engine je kupio jedan frend od mene, bjesno izgledaju ventovi od 25cm
ja bi uzeo APEVIA X-Cruiser crno.
crni cruiser![]()
iPhone 5s 16 GB
Kućište APEVIA Infinity mi je najljepše![]()
eh... davnih sam dana uzeo A+ X Clio jer je bio predivan... al kasnije sam skuzio da je bolje da uzmem neko kvalitetno kuciste koje je dobro prozracno a da nije bucno (just like Chieftec Dragon).
ako ti volis blink-blink onda si uzmi bilo kojeg jer nijedno kuciste tu nije neka kvaliteta
ja sam definitivno za APEVIA X-Cruiser plavo
Ja sam od skora vlasnik ovog kucista i imas moju toplu preporuku,ako te ubede da odustanes od tih tvojih http://www.itsvet.com/proizvod/chief...mp_case/48/120
@ Pinocio, zgodan mi je ovaj chieftec, no nekako mi je ljepse ovo: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=22183
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Kućište APEVIA X-Cruiser, crno
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ne znam i meni se veoma svidelo to kuciste,ali su ga u jednim nasim novinama ocrnili,posebno zbog slabog napajanja (400w) koje dolazi uz njega,a ja nisam imao love za dodatno napajanje.Prezadovoljan sam ovim svojim kucistem i sto je najvaznije,veoma je tiho,i ima brdo mesta u njemu.A i cena mu nije preterana u odnosu na ostala!!!
ono prvo od ovih ovdje, a inace uzeo bi bilo koje jer nemam nijednosamo okvir
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Kućište APEVIA X-Cruiser, crno to ti preporucam !!!!!
Kućište APLUS CS-TWIN Engine imao sam crno nekupuj!!!!
Mozda dobro izgleda zbog 2 venta od 25 cm ali je cijelo shit![]()
Meni to Kućište APLUS CS-TWIN uopce neizgleda nest, to sto ima taj veliki ventilator neznaci da ima nest!!![]()
![]()
![]()
Bookmarks