radi se o visti jeli tako??
meni se to događalo i više se ne događa od kad sam instalirao flash, shockwave, adobe r., java i import bookmarkse....
neznam jel to ima veze sa biločime ali više se ne događa i super...
imam problema s firefoxom 2 kad uključim preko AlienGUIse neku temu za desktop i firefox i internet explorer mi trzaju ali samo dio na kojem se stranica očitava kao da s mišom idem gore dolje brzo na scroolbaru jel tko zna to rješit
|\/|0T0r0La
radi se o visti jeli tako??
meni se to događalo i više se ne događa od kad sam instalirao flash, shockwave, adobe r., java i import bookmarkse....
neznam jel to ima veze sa biločime ali više se ne događa i super...
After all...
to isto je i kod mene, ali koristim alienguis vec godinu dana a firefox mi je tek prije par dana poceo trzat, a explorer i opera mi rade normalno, ali me zivcira to, bas se ufuram u firefox i onda mi pocne trzat i izbrisu mi se svi bookmarksi, a najgore sto to odjednom dode. nema veze s vezom. :|
imam XP pro sp2 ali kad isključim alien gui se sve super radi neznam valjda jel se ikone promjene pa se kolje s neki djelom firefoxa
|\/|0T0r0La
probaj sa tune upom rijesit problem, scan napravi sa svim zivim i mogucim opcijama u tune upu i to bi trebalo rijesit problem...
sretno!![]()
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ajd napiši točan naziv programa i koju verziju da skinem..
|\/|0T0r0La
Bookmarks