Ako patiš na kemru onda k800.Ako hoćeš dizajn onda d900.Ovisi šta tražiš od jednog mobitela?
btw=>imaš ovakvih par tema tu na forumu,pa pogledaj,možda nađeš nešto korisno.
SE K800 ili SE W850 ili Samsung D900![]()
![]()
Ako patiš na kemru onda k800.Ako hoćeš dizajn onda d900.Ovisi šta tražiš od jednog mobitela?
btw=>imaš ovakvih par tema tu na forumu,pa pogledaj,možda nađeš nešto korisno.
pa upravo to, kod k800 mi dizajn nikako ne sjeda, a opet je kamera bolja.
jel velika razlika u slikama?
D900 isto ima 3,2 mpix kameru i ima super dizajn,meni osobno je on puno ljepsi od k800![]()
i ima 70mb interne memorije
evo usporedbe:
http://www.mobilnisvet.com/compare.p...&b=1027&c=1099
KISI KISI
također bi uzeo k800..
sigurno je bolja kamera, po mom mišljenju![]()
pa gle sto se tice dizajna ni k800 ni d900 nisu udobni,u kamerama i nije toliko velika razlika osim po mraku kad je k800 superioran,ali opet d900 ima bolji video i vanjski zvučnik kao i dizajn iako je preširok.
ne svidjaju mi se ni jedan ni drugi mob, al posto mi je samsung ipak malo ljepsi glasam za njega...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
U tom troboju, bi definitivno kupio K800...
Nudi najbolju kameru (sa AF_om i blicom), dobru bateriju i ima (po mom mišljenju) bolji soft (tj više je user-frendly)...
Ako patiš na šminu onda si uzmi D900, a ko hoćeš walkman mob onda W850.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ma meni je d900 skroz neudoban, dok mi je k800 makar puno deblji,al puno ugodniji za koristit...zatim kamera daleko bolja(blic), bez blica u mracnijoj prostoriji ili navecer nemas sta trazit..ima također 70mb tocno interne memorije,no ionak ces karticu stavljat, minus su skuplje kartice...pa sve ovisi sta zelis, d900 ako zelis tanak,funkcije k800, a ako bas moras imat nesto bolji walkman onda uzmi w850,al ako ne slusas stalno muziku se ne isplati...
bio nekad oglas...
k800 ima samo bolje slike po mraku a po svijetlu su iste i vecina nebi mogla prepoznati cije su slike od kojeg moba kad bi im dao 2 slike.
da, al od 100 slika recimo jednu uslikam po danu...a i sta nije bolje kad znas da mozes slikat kad zelis, ne samo kad su savseni uvjeti za to
bio nekad oglas...
kamera na d900 nista ne valja s obzirom na pixele, frend ima, kad se uslika, na ekranu slika izgleda bezveze, znam da se kvaliteta slike gleda tek kad se prebaci na komp, al opet..
Uzmi k800. Sjajan allrounder![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
K800 je najbolji izbor![]()
THE POWER OF DREAMS
...postoji mali kufer tema pa prouči:
D900 vs. K800i
D900 ili K800i
w850i VS. k800i
Sony Ericsson W850i & K800i
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nemoj sad tu podizat samsung u nebesa kad se zna da je k800 najjaci kod fotoaparata, bilo po noci ili danu i tu nema nikakve dileme, dobro veli zmija....![]()
Onaj test u mobilu mi nije uopce za usporedivati modele, to se netko ocito nasalio s tim testom...
Ekipa je na svim stranim forumima proglasila k800 za nijansu boljim telefonom sa fotoaparatom...
OT, k800->kamera
W850->walkman
->D900 dizajn
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Ma najbolje ti je da uzmes K800i.
A ne znam zasto se vama drugima ne svida dizajn, nije toliko los.
a neki drugi SE da je sličan K800 po karakteristikama, al' bar malo ljepši?
kakav je Samsung U600?
@tarla
na U600 je samo design razlika, u softu su identični možda ali možda nešta bolji ali to ti mogu reći kad dobijem firmware u ruke!
K800 ima probleme sa jostikom, frend mi veli da mu se ne svidja tipkovnica te da mu jostick počeo štekat!
W850i imam u dućanu pa ti mogu reći da je odličan mob, pravi walkman te 1GB kartica uz njega!
D900 hee ja ti se od njega nemrem odvojit....!!!
kamera za naše uvijete super, design 5, soft 5, displej 5, negativno mu je šta je super tanak dio displeja zato nikad ne stavljat ga u zadnji đep !!
ja imam isto K800i i nemam ni mrvu problema .....ali me w850i isto prevlaci,ima bolji dezign ......
Moj stari nick je bio: nokman
Bookmarks