Prvo pozdrav svima!
Evo imam nokiu N70 par dana pa imam neka pitanja!
1. Zašto kada stisnem tipku ispod izbornika di je nacrtana olovka ne otvara poruke ?!
2. Imam instalirane programe dvdplayer, divix player i smartmovie ali kad pokrenem neki .avi file nemam zvuka ?!
3. koji je po vama najbolji mp3 player ?!
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
1. olovka kada je duže držiš također sliži kao i SHIFT tipka u windowsima za selektiranje teksta ili fileova...
2. vjerojatno ti .avi filmovi nisu dobro convertirani za mobitel, preporučam ti eRightSoft SUPER Converter - besplatan je, potraži ga...
3. Defaultni mp3player je po meni okej i ništa mu ne fali...inače svi hvale psiloc mp3player....
After all...
hvala na odgovorima!!
i da ne otvaram novu temu ?!
Dali ima neki program koji bi mi mjenjao automatski slike u pozadini !??
mislim da nema tako što za mobitele koliko ja znam. ako netko zna drugačije neka javi baš i mene sada zanima..![]()
power mp3 player ..... savršeno sučelje i super zvuk na n70....
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Evo, posto se tu postavaljaju pitanjca oko N70, pa bi i ja imao jedno,.. vidim u specifikacijama da N70 ima "opciju" PUSH TO TALK, iskreno nisam bas siguran sto je to tocno,.....a nisam to nigdje ni nasao u mobitelu, nema nikakve ikone pod tim nazivom,.... jel to mozda kao "voki toki"? Ide li to preko GPRS-a??
o tom PUSH TO TALK se već dosta pričalo...
Evo ti jedna tema:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=10176
uglavnom, to ti ne radi kod nas... (bar koliko ja znam)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
...naslov teme odgovara,pa da se prodružim pitanjiima....
kako maknutu s desktopa one dosadne ikone: imenik,poruke,kalendar,galerija i ispis slike ????
skontao sam,![]()
![]()
![]()
TAKT je vještina da nekome nešto dokažete, a da od njega ne napravite neprijatelja...Howard W. Newton
Bookmarks