Baš čitam kako su pprilično različita mišljenja.

Imam E65 od travnja prošle godine i nisam mu našao zamjerke. Slide je isti kao i prvi dan. Mobitel nosim u džepu ili ga puknem u kofer skupa s ključevima i raznim metalnim i nemetalnim detaljima. Nikakvih tragova na kućištu niti na ekranu, niti na zadnjoj plastificiranoj strani.

Jedino bih rado da baterija ima malo veći kapacitet. Ne kažem da je mali, ali kako do posla promijenim 27 baznih stanica i isto toliko natrag, a na poslu mi je slab signal, pa se često lovi u roaming na drugu mrežu i kad još dodam cca pola sata razgovora dnevno baterija traje 3..4 dana. Kako imam na poslu mogućnost puniti mobitel na laboratorjski ispravljač, kada ga napunim s manjom strujom, baterija traje duže. S originalnim punjačem je to 2..3 dana, s ovim kao što rekoh, 3..4 dana. Originalni punjač puni sa 900mA, a ja punim sa 600mA. I umjesto jednog sata, treba mu dva sata.

Što se tiče brzine. Što manje stvari u internoj memoriji, radit će brže. Zato u internoj memoriji držim samo imenik i pozadinsku sliku, a sve ostalo je na kartici. 2Gb je sasvim dovoljno.

Kada hoćete stavljati neki office dokument da bi ga pregledavali na mobitelu, najbolje se pokazalo koristiti font Verdana veličine 9 točaka. Dovoljno mali da stane na ekran dosta teksta, a da se lagano čitati.

PC suite koristim samo za sinkronizaciju imenika. Sve ostalo kao data transfer na karticu jer data transfer ne vidi internu memoriju. Brzina je USB 1.0 (1Mbit/s)

Kamera je u rangu svoje namjene. Kad je malo svjetla, upotrebljiv je noćni mod, ali treba se negdje nasloniti i slika ima puno šuma. Po danu i suncu, slike su u rangu kompaktnih aparata do 700kn. Digitalni zoom je upotrebljiv samo kod snimanja videa.

Eto.