budem stavio više slika, baterija na fotiću mi je bila slaba...
pazi ovo... kupio sam e65 u petak, u subotu sam ju ugasio i htio upalit kad nemrem upisat pin... u pon. odem u vip, kaže ak se to ponovi, dođi, dat ću ti novi mob. ok, u utorak ista stvar, odem ja i da mi novi mob... i sad, ja ne znam tko i gdje je radio te nokie (made in Finland sve), al svaka je drugačija... jedna malo više procjepa na desnoj strani, jedna više dolje, jedna više lijevo, jedna ima lufta... ma strašno... a frajer je kosu čupa, a ja probavam mobitele... ljudi uletavaju u vip, a tri kutije i tri identična (?!?) mobitela na stolu, i ja papak probavam ih...
uzeo sam onu koja mi se činila najbolja, i čini se da sam dobru uzeo... slide je napravljen tak da se može otvoriti mali milion puta, ali nema onaj završni finiš koji bi ga činio savršenim...
nema razlike sad i prvi dan...
i još jedna primjedba. ako, kad ga otvaraš, stisneš na dnu, kao da zagrebe po numeričkoj tipkovnici...
sve u svemu, ja sam zadovoljan. 6680 sam platio 4000kn, pa joj se maska izlizala nakon tjedan dana. ovu sam platio 2700kn i definitivno je bolje kvalitete...
ekran nažalost ne možeš okrenut (piše u prvom postu)...
Bookmarks