funkcije su im potpuno iste, samo što t630 ima bolji ekran, pa ti preporucujem da mjenjaš za njega
ocu da mjenjam mobic pa sad neznam t630 ili t610 koji je bolji po opcijama i to meni po izgledu je ljepsi t630
funkcije su im potpuno iste, samo što t630 ima bolji ekran, pa ti preporucujem da mjenjaš za njega
ima bolji ekran i ljepsi je
Pa dobro, dal je ljepši!?!
Pa ipak je T630 noviji, a i ono povećavanje slike valjda nešto vrijedi!?!
Ekran je dovoljan razlog za odabir ako su cijene razlike do 500 kn.
ekran mu je mrak ... a to sto je ljepsi ne bih rekao... softver mu je isti ala t610
chevapi for men
T630 - bolji ekran, noviji soft. Male izmjene ali s obzirom da koštaju isto i da ti se više sviđa T630, nemaš šta više razmišljati...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
pa razmislio sam ali trazim ga u bih tacnije u tz nema ga nigdje obilazio sam i servise i nema ga pa ako neko zna da je iz tz da mi kaze gdje ima da se kupi jedva cekamk da ga nadem
Bookmarks