ja koristim myie2 shell i od kada ga imam zakljucio sam da ne mogu vise bez mouse gestursa, fino copim link i bacim ga u lijevo ili desno i eto njega u novom tabu, vise mi ni ne treba lijeva ruka za drzati shift
btw, firefox 0.8 me jako ugodno iznenadio (za one koji ne znaju, to je bivsi firebird iliti browser koji dolazi u mozilla paketu), obavezno isprobati ukoliko trebate alternativu, ima kvazi dl manager, mozes mu podesiti da bez pitanja na odredjena mjesta sprema odredjene tipove datoteka, multi tab podrzan, ima puno zgodnih pluginova...
mobilov site ucitava dio po dio, za razliku od ie-a koji ukoliko je sadrzaj u tablici ceka dok ne ucita kompletan sadrzaj tablice pa tek onda prikazuje sve od jednom... ovo moze biti i pomalo iritantno ukoliko ste se navikli na ie-ov "sustav" prikazivanja stranica prilikom ucitavanja.... sve u svemu meni je bolji od opere, mozda zato sto se opera placa, a mozda i zato sto su u sumi
@Šljaka, kerio pf (besplatna verzija) je odlican, no ona koja se placa ima puno ljepsu ikonu u trayui nema onaj dosadan splash screen koji se ne moze iskljuciti, a isao mi je na jetra... s druge strane ova 4.0 verzija koja se placa zdere preko 10 mb ram-a... btw, kpf me je razocarao samo kada sam kao budala se pokusao spojiti ftp-om na svoj account i autorizacija prodje, a ne dolazi mi listing direktorija, 3 dana sam zivio u uvjerenju da mi je server u banani
![]()

, fino copim link i bacim ga u lijevo ili desno i eto njega u novom tabu, vise mi ni ne treba lijeva ruka za drzati shift 

Bookmarks