CWShredderer pomaže ali on ti isčisti gamad koja te zaštancava preko rupe za JWM (win javu), iskreno se nadam da nemaš neki od onih proljev trojanaca koji ti se ifiltrira u neku .dll datoteku i zvekne je negdje u winnt jer to zna živcirati...
ma to su Hijackeri i nije ih se baš lako riješit (kako kojeg) postoje programi za pojedini hijack i remova ga bez problema . Ja sam isto kopao i brisao po ređistriju pa se nakon reboota stvar opet digne ..(hm pa nisu oni tak blesavi) pročačkaj po googlu upiši ime stranice na koju te baca i problem pa češ vidjet forume u kojima se objašnjava kako se rješiti sranja.
dobar grah daleko se čuje
CWShredderer pomaže ali on ti isčisti gamad koja te zaštancava preko rupe za JWM (win javu), iskreno se nadam da nemaš neki od onih proljev trojanaca koji ti se ifiltrira u neku .dll datoteku i zvekne je negdje u winnt jer to zna živcirati...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Toliko prijedloga, a evo par konstruktivnih.
1. NE KORISTI SMETLARSKI IE
2. daj pazi na OK i Cancel... CANCEL IS GOOD!
3. vidi 1.
...ivek, ivek ovog se svaki dan naslušam, nažalost večina korisnika koja radi na Windowsima koristi i ono što je došlo s njima IE pa kad im se ovakvo nešto desi treba im i pomoći...
Ponekad ti ni Cancel ni No ne pomažu jer se instalacija virusa tj. trojanca odvrti u pozadini kad "zvekneš" neki od linkova...
...ivek A KAJ DA KORISTIM!...umjesto SMETLARSKOG IE-a...?...baš me zanima kaj češ predložit....
@Tomo nisam Ivek, al bum ti svejedno predložil Crazy Browser, dobar firewall (koristim Kerio personall firewall i nisam još imal provalu koju nije blokiral)
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da, crazy browser je odličan i besplatan, blokira popupe, možeš imat više onih tabova (stranica otvorenih odjednom), stvarno je masu puta bolji od IE-a, a možeš stavit i da ti bude na hrvatskom. Mozda možeš i Operu, ona je dosta brža, ali se meni ne sviđa, navikao sam na Crazy Browser
.
ja neznam kako vi mozete upotrebljavat neke druge browsere¸a ne IE....... ja sam jedno vrjeme pokusao sa operom, ali nikako...... IE mi je navika i nemogu koristit nijedan drugi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
@šljaka probat ću...
...ma koristio sam Operu i nisam nikako zadovoljan sa njom,stalno je bilo nekih problema oko učitavanja stranica i rada sa slikama...firewall imam od PCcillina i dobro me služi ali eto jednom se moralo dogodit neko sranje,hebiga......sve u svemu nemogu se požalit da imam nekih problema sa kompom......
@FlOorKilla stvar je u tome što je Crazy Browser vrlo sličan IE-u (izgled, gumbi...), samo što ima još par mogučnosti koje jako nedostaju IE-u.
...u biti Crazy Browser je ljuska za IE što će reći vi i dalje koristite IE ali s dodatnim mogućnostima (naravno postoji cijeli niz ljuski ali mi je CB najbrži i najpostojaniji samo da autor napokon izda novu verziju pa...)...
(ne znam jeste li primjetili ali Andrea na posta ovdje)
Di mogu naći hrvatski za Crazy Browser? Imam samo engleski.Poslao: Gen Mo'Kai
Da, crazy browser je odličan i besplatan, blokira popupe, možeš imat više onih tabova (stranica otvorenih odjednom), stvarno je masu puta bolji od IE-a, a možeš stavit i da ti bude na hrvatskom. Mozda možeš i Operu, ona je dosta brža, ali se meni ne sviđa, navikao sam na Crazy Browser
.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja nisam uspio staviti na hrvatski jesi li ti siguran da to ima???
chevapi for men
Negdje sam čital o hrvatskom za CB , ali ga nisam vidil.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
ja koristim myie2 shell i od kada ga imam zakljucio sam da ne mogu vise bez mouse gestursa, fino copim link i bacim ga u lijevo ili desno i eto njega u novom tabu, vise mi ni ne treba lijeva ruka za drzati shift
btw, firefox 0.8 me jako ugodno iznenadio (za one koji ne znaju, to je bivsi firebird iliti browser koji dolazi u mozilla paketu), obavezno isprobati ukoliko trebate alternativu, ima kvazi dl manager, mozes mu podesiti da bez pitanja na odredjena mjesta sprema odredjene tipove datoteka, multi tab podrzan, ima puno zgodnih pluginova...
mobilov site ucitava dio po dio, za razliku od ie-a koji ukoliko je sadrzaj u tablici ceka dok ne ucita kompletan sadrzaj tablice pa tek onda prikazuje sve od jednom... ovo moze biti i pomalo iritantno ukoliko ste se navikli na ie-ov "sustav" prikazivanja stranica prilikom ucitavanja.... sve u svemu meni je bolji od opere, mozda zato sto se opera placa, a mozda i zato sto su u sumi
@Šljaka, kerio pf (besplatna verzija) je odlican, no ona koja se placa ima puno ljepsu ikonu u trayui nema onaj dosadan splash screen koji se ne moze iskljuciti, a isao mi je na jetra... s druge strane ova 4.0 verzija koja se placa zdere preko 10 mb ram-a... btw, kpf me je razocarao samo kada sam kao budala se pokusao spojiti ftp-om na svoj account i autorizacija prodje, a ne dolazi mi listing direktorija, 3 dana sam zivio u uvjerenju da mi je server u banani
![]()
@gog ja nemam takvih problema, a da stvar bude interesanta imal sam ih sa Zone Alarmom i sa Nortonovim firewallom. Od kak sam prešal na ovaj radi mi i FTP i ICQ i sve kaj koristim i bez štekanja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mene je Norton jako zezao... Nisam mogao provjeravati mail, ali sada Zone Alaram radi super.
Forumaš godine :)
Evo link sa kojeg skineš jezik koji želiš, dalje je na toj stranici napisano šta trebaš radit...Poslao: Sljaka
Di mogu naći hrvatski za Crazy Browser? Imam samo engleski.
http://www.crazybrowser.com/translations.htm
Hvala
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
...evo skinuo ja crazy browser,zasad dobro radi.Čini mi se da ima slične opcije ko Opera,dobro je dmi napisal da je to neki updejt IE-a, pa nemre kompletb browser imat 650KB...???
....šljaka fala na preporuci,imaš...![]()
@gog - jel' s myie2 imaš kakvih poteškoća s sličkama i učitavanjem (meni je to pokvarilo užitak pa sam se vratio na CB)...
Što se tiće CB ima jedan ozbiljan propust a to je prikaz pop up prozora pod enkripcijom - ne prikazuje sadržaj pa ukoliko koristite što od toga morate slične stvarčice staviti u favorite i za kraj ukoliko unutar neke stranice imate ukomponiranu npr. excel tablicu nažalost ne rade kliznici...
Što je najbolje u favorite sam upucao šorkate ka aplikacijama pa sve dilam iz CB-a iliti poboljšanog IE-a...![]()
@Šljaka, imas kerio besplatnu verziju ili 4-orku?
Norton inace vec dugo nema kaj raditi medju antivirusima, pa cak i medju firewallovima...
@dmi, problema sa slikama imam onoliko koliko ih ima MSIE 6-ica... definitivno usran browser, nekada jednostavno nece zloadati sve slike, ali to nije do myie2-a (a mislim da i ne moze biti do njega), to mi se desavalo i sa IE vulgaris.
Ne razumijem ovo s enkripcijom, ako je site u fejvoritsima onda radi ili ne? meni su uplikacije u quick launchu i bez nejga ist ne bih mogao zivjeti...![]()
...poteškoća je s pop up prozorima koje trebaš (njih treba nabit' u favorite)...
Što se tiće enkripcije pod pop up prozorom ne radi npr. neka se netko proba spojiti na Moj portal (od Cronet korisnika) pa neka ode na moje poruke - banana ništ' od toga...
brijem da onda ni e-zaba ne bi radila, jebes takav shell...![]()
@ Tomo OK
@gog besplatnu, meni dovoljna
@dmi to je točno, da se ne mogu čitati poruke na Moj Portalu, ali bi jedna ozbiljna firma kao HT trebala izbjegavati upotrebu popup-a. Tako da taj nedostatak ide njima na dušu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks