uzmi ovog kaj ljepše zgleda. ipak ne kupuješ ga samo da bi njime radio nego da se malo prošečeš po trgu i to.
Ajmo ljudi pomagaj te!!!!!!
Dvoumim se između dva fotića a to su Fuji finepix S5000 i Olympusa C-750 ultra zoom i nikako da odlučim. Cijene su iste ( kupujem u dućanu na rate ) fuji sa dodatnom karticom 128mb i punjačem sa 4 dodatne baterije košta 4000 u hgspotu, a olympus sa dodatnom karticom 128 mb, punjač ima u paketu isto košta 4000 kuna u info-gami. Sada sam skroz u dvojbi. Fuji mi bolje izgleda a olympus ima više pixela.
Dajte kritike i pohvale i to što prije jer brzo idem u kupovinu.
![]()
Mostovi okruga Peščenica
uzmi ovog kaj ljepše zgleda. ipak ne kupuješ ga samo da bi njime radio nego da se malo prošečeš po trgu i to.
dobar grah daleko se čuje
rađe fuji finepix,kaj će ti takav fotić?...pa neš radit plakate...
@nered lol
Ko zna možda i hoću dajte prijedloge neke šta mislite kaj je bolje?Poslao: tomo
Mostovi okruga Peščenica
pa kaj ce ti onaj koji bolje izgleda???
Pa zato kaj bolje izgleda.
Šalim se najvjerovatnije da će i biti fuji jer mi on bolje izgleda nego olympus tako da najvjerovatnije idem po njega.
Nemojte me odgovarati radi zooma jer baš hoću sa zoomom, popijem pet bombica i da samo znate kako mi je onda mirna ruka.
Još uvijek primam prijedloge, pohvale i kritike.
Mostovi okruga Peščenica
jesi kupil?
Jesam i sretan sam ko malo dijete. Super je fotić. Pola ljudi ga pljuje a pola hvali ali meni je fotić odličan i to je to.
Možemo se dogovorit jedan dan za birtiju da vidiš kako izgleda pa da sam das procjenu.
Mostovi okruga Peščenica
Mislim kupio sam fujia samo da se zna.
Mostovi okruga Peščenica
Olympus
Poslao: marijo
Jesam i sretan sam ko malo dijete. Super je fotić. Pola ljudi ga pljuje a pola hvali ali meni je fotić odličan i to je to.
Možemo se dogovorit jedan dan za birtiju da vidiš kako izgleda pa da sam das procjenu.
..vjerujem ti da si happy,i ja sam isto bil kad sam kupil svoju minijaturu,sam neznam kaj da fotkam.....ajd vidimo se jedan dan da proučim strojčinu...
.pošalji PM prije nego ideš u kaffe
Ja imam Fujija S5000 i mislim ipak da je Olympus bolji! Fuji je bolje napravljen i bolje leži u ruci, ali s druge strane olympus definitivno radi bolje slike. Najlošije fotke fuji radi s bljeskalicom.
Usporedil sam svoj fujija s Olympusom prijatelja i to onim C 3020 (mislim da se tako zove). Ja sam pucal s 6 megapiksla a on s 3 i Olympus radi daleko bolje fotografije. Mislim da su ti fujijevi pikseli ipak prenapuhani. Na PC izgledaju dobro, ali kad napraviš slike od njih onda izgleda loše.
Zakaj preporucijes Fujija?Poslao: tomo
Ja sam ga kupio s uputama na Njemačkom jeziku, a znam Njemački tak da nije bilo problema. Upute na Hrvatskom praktički uopće ne koriste. Kad fotkaš stavi WB ne na auto nego na sunce ak snimaš po suncu, na oblačno ak snimaš po oblačnom i na umjetnu rasvjetu ak snimaš po umjetnoj rasvjeti.Poslao: marijo
Pa zato kaj bolje izgleda.
Šalim se najvjerovatnije da će i biti fuji jer mi on bolje izgleda nego olympus tako da najvjerovatnije idem po njega.
Nemojte me odgovarati radi zooma jer baš hoću sa zoomom, popijem pet bombica i da samo znate kako mi je onda mirna ruka.
Još uvijek primam prijedloge, pohvale i kritike.
Sa 6 mega nemoj nikada slikati jer nije 6 mega. S5000 je fotić sa 3 mega tako da tu radi prave slike. Tako ih uspoređuj. Tih 6 mega uništi sliku i uopće mi nije jasno zašto si tako slikao. Ta opcija ( 6 mega ) ti služi recimo ako slikaš svoje društvo i razit češ ju na a4 format i gledati sa pola metra jer tu nećeš primjetiti pixele za to služi 6 mega.
Što se tiće uputa sa uređajem sam ih dobio na hrvatskom odnosno u wordu napravljeno a slike pratiš u knjižici.
Meni je odličan fotić i slike su odlične i neznam kako tebi fleš uništava slike jer meni radi savršeno samo mislim da se trebaš još poigrati sa ručnim postavkama jer se taj fleš može i smanjiti odnosno jačina fleša. I molim te zaboravi na 6 mega jer ako slikaš obične slike smo češ si uništiti slike jer to je 3 mega aparat i lijepo je navedeno. 6 mega on radi nekom svojom interpolacijom.
Mostovi okruga Peščenica
Pogledaj i proceni sam. Za svaki od modela je napravljen snimak istog kadra pa je relativno lako proceniti razlike u kvalitetu.
http://www.cyberphoto.se/justnu.html
Zadnji uredio abc123 : 22-03-2004 u 23:29
Bookmarks