Danas sam se igrao sa E65 na kratko, mob je odlican.
http://www.gsmarena.com/nokia_e65-1860.php
http://www.mobile-review.com/review/nokia-e65-en.shtml
cijena :
-vip bez pretplate 3600kn
-vip na godinu dana 2700kn
http://www.gsmarena.com/htc_tytn-1659.php
*-cijena je paprena, 6198kn!!!
http://www.gsmarena.com/samsung_i600-1807.php
http://www.mobile-review.com/pda/rev...-s650-en.shtml
-vip bez pretplate 4000kn
nije još dostupan
samo konstruktivne razloge molim...
Danas sam se igrao sa E65 na kratko, mob je odlican.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Hm...
zanimljiva usporedba...
Symbian ili WM, qwerty tipkovnica ili "obična" (numerička), touch-screen ili ne...
sve ovisi što ti preferiraš i želiš...
No, ja bi se ipak odlučio za Nokiu. Jer je mob dimenzijama manji od TyTN_a i i600, a opet ima sve što ti treba. Symbian, 2mpx kamera, wlan...
Po meni je nekako najpraktičniji za svakodnevnu upotrebu (ako ti ne ne treba WM)
Ako pak želiš mob sa WM_om, onda bi ja se odlučio za TyTN...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ne znam... wm me privlači zbog touchscreena... također, za symbian 9.1 nema baš previše dodatnih aplikacija, zar ne?
btw. recimo da dimenzije nisu bitne, cijena titana je velik minus....
plus za e65 je to što bi ga sutra uzeo, a stvarno mi ide na živce dummy mobitel, stvarno je GLUP...
tek sad shvaćam i vidim prednosti symbiana...
Naime ne moras uzeti tytn, T-Mobile ti ima kao MDA Vario 2, naravno ako ti ne smeta tytn uz roze boju, nije tako strasno vidio sam ga i boje su dobre. Samim tim konkurira tvom odabiru Nokie, tytn je ipak profi stvar uz bilo koju WM aplikaciju
Nisam naveo cijenu, znaci MDA Vario 2 ti dodje 4.500 bez pretplate i 3.500 sa pretplatom
@Symbian: da, nema previše aplikacija, ali će polako dolaziti...
A gle, cijena je minus, ali mislim da je WM bolji od Symbiana, a pošto ti dimenzije nisu bitne, ja bi onda išao na TyTN_a... (pa makar na crno, ili uz neku dužu pretplatu)...
A dobro je schoofter spomenuo... Pogldaj MDA VARIO II (tj TyTN za T-mobile)
gledao sam varia 2, imo ga u rukama i boje su ok. no dizajn mi je katastrofa...
a i pretplata u t-mobilu ističe tek u 9. mjesecu tj, mogu uzeti uređaj u 6. mjesecu što je za duga dva mjeseca čekanja...
moram prespavati odluku, sutra do 10 sati ili ću imati e65 u rukama ili odustajem od nje.... jsjosjodjsoajooagnhfagadn... luddddd sam...
noć
Ma ja sam se previse puta zeznuo kad sam prebrzo nesto isao kupiti, na kraju prodajem nesto tek sto sam imao ali skuzis kako to nije sto si zelio, moras vidjeti kako ti se cini Nokia u ruci i kako ti odgovara ekran, meni su svi ekrani premali, cak i onaj od tytn ali je ipak daleko veci od nokie
gledao prošlu subotu e65 u mobisu, večeras u vip-u i slide je jako kvalitetan...
da nije, nebi ni sekund razmišljao o njoj...
da, ekran bi stvarno mogao biti veći...
ma ljudi moji, sve ima svojih prednosti i nedostataka. pitanje je samo kako su oni izbalansirani...
Po meni Nokija E65 ima manu kao i sve druge Nokije, nema normalan port za slusalice vec pop port koji zivcira jer slusalice stalno ispadaju, i to nakon par dana koristenja
da, pop port je glupost teška, al za muziku mi služi ipod...
Racunaj na jos jednu stvar koja zivcira kod novih Nokija, imaju internu zastitu, tesko je pokrenuti program ako ga nisi platio
al postoji crack za ove važnije programe, right?
To ti velim, vecini programa .... ne radi kako spada, jedino sto ima brdo igara, a za to mozes imati i PSP
nebi previše razmišljo ovdje ,tytn i mjenjaj nick dok traje akcija![]()
angels might have been eaten.
Ja isto nebi previse razmishljao, a ne morate ni vi da bi skuzili sta bi ja uzeo od ponudjenog![]()
Zadnji uredio Shamanix : 06-04-2007 u 09:17
fakat, samo ne znam bi li mu bolje pristajalo WM ili PPC
Inače, mislim da je neumjesno uspoređivati Symbian S60 i WM PPC. Uostalom to je skoro pa isto kao usporedba S60 i dummyja. Nemoguća mislija.
U svakom slučaju preporučam Titana, samo moram upozorit da prelazak sa "običnog" telefona pa i Symbiana zahtijeva određeni period prilagodbe. Općenito WM PPC nije ugodno upotrebljavati jednom rukom kao što je slučaj na ostalim telefonima.
Evo,kupio sam e65...ovo pisem s nje i jako sam zadovoljan.
Jedini razlog zasto nisam uzeo titana je njegova cijena....trenutno mi vise odgovara nokia...
Hvala svima na savjetima...ocekujte review uskoro
Čestitam na kupnji...
A review očekujemo...![]()
I mene bas zanima... Vec mi se cini kak bi to moglo bit u mojim rukama uskoro...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Jel kodirana ta e65 iz vipa?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
angels might have been eaten.
Cestitam na kupovini,i jedva cekam review.I ima li uopste topic za e65 na ovom forumu (nikako ne uspevam da ga nadjem).Vec dugo se lozim na 6280,pa na 6288,ali kako mnogi pricaju to su telefoni sa ipak podosta nedostataka.... e65 mi izdaleka deluje kao izlecena 6280
Vrlo moguce,da je to i moj sledeci fon!!!
Bookmarks