Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 75

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi,naravno da nisu bili u mogucnosti podijeliti sve kartice...tj onoliko koliko su izdali kupona. mislim zvuci malo nelogicno,kad xu vec obecali trebali su i nabaviti toliko kartica,ali razmislite,izdano je 1 000 000 primjeraka!!!
    1 000 000 kartica.
    ja vejrujem da je tele 2 i imao,tj pripremio toliko broj kartica,ali ono sto meni ne ide u glavu je kolicina para koju su nam podijelili... 1000 000 x 100kn = 100 000 000 kuna. i vjerujem da je to pravi razlog,tj da su morali malo zastati sa tom akcijom...da je to veliki financiski udarac,koji treba prvo pokriti.
    samo bi bilo lijepo da su odmah najavili da ce kartice dijeliti u dvije ture.
    a ta akcija je u svakom slucaju pun pogodak... da im ostane samo 10% tih korisnika(a vijerujem da hoce i vise,jer nekim matorcima koji ce sad 3 mjeseca koristiti neki broj,sigurno se nece dati opet uzimati drugi a i mladjima cijene odgovaraju) tele2 ce kroz 6-7 mjeseci biti u plusu.
    u svakom slucaju ovo je akcija koja je privukla najvise novih korisnika,i jako dobra reklama za tele2,jer na dan kada su te kartice dijeljene 90% razgovora medju ljudima je bilo o njima

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    P1i, 6170
    Operater
    VIPnet, TELE2
    Bodovi
    18.272
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.272, Nivo: 32
    Bodovi: 18.272, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    ljudi,naravno da nisu bili u mogucnosti podijeliti sve kartice...tj onoliko koliko su izdali kupona. mislim zvuci malo nelogicno,kad xu vec obecali trebali su i nabaviti toliko kartica,ali razmislite,izdano je 1 000 000 primjeraka!!!
    1 000 000 kartica.
    ja vejrujem da je tele 2 i imao,tj pripremio toliko broj kartica,ali ono sto meni ne ide u glavu je kolicina para koju su nam podijelili... 1000 000 x 100kn = 100 000 000 kuna. i vjerujem da je to pravi razlog,tj da su morali malo zastati sa tom akcijom...da je to veliki financiski udarac,koji treba prvo pokriti.
    samo bi bilo lijepo da su odmah najavili da ce kartice dijeliti u dvije ture.
    a ta akcija je u svakom slucaju pun pogodak... da im ostane samo 10% tih korisnika(a vijerujem da hoce i vise,jer nekim matorcima koji ce sad 3 mjeseca koristiti neki broj,sigurno se nece dati opet uzimati drugi a i mladjima cijene odgovaraju) tele2 ce kroz 6-7 mjeseci biti u plusu.
    u svakom slucaju ovo je akcija koja je privukla najvise novih korisnika,i jako dobra reklama za tele2,jer na dan kada su te kartice dijeljene 90% razgovora medju ljudima je bilo o njima

Tele2 nije izdao 1 000 000 kupona je 24 sata nema milijunsku naknadu, nego se hvale s milijun čitatelja dnevno.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Akcija TELE2 i 24 sata: Spasimo mobitele
    By sinko in forum Tele 2
    Odgovora: 92
    Posljednji post: 05-04-2007, 14:23

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove