ljudi,naravno da nisu bili u mogucnosti podijeliti sve kartice...tj onoliko koliko su izdali kupona. mislim zvuci malo nelogicno,kad xu vec obecali trebali su i nabaviti toliko kartica,ali razmislite,izdano je 1 000 000 primjeraka!!!
1 000 000 kartica.
ja vejrujem da je tele 2 i imao,tj pripremio toliko broj kartica,ali ono sto meni ne ide u glavu je kolicina para koju su nam podijelili... 1000 000 x 100kn = 100 000 000 kuna. i vjerujem da je to pravi razlog,tj da su morali malo zastati sa tom akcijom...da je to veliki financiski udarac,koji treba prvo pokriti.
samo bi bilo lijepo da su odmah najavili da ce kartice dijeliti u dvije ture.
a ta akcija je u svakom slucaju pun pogodak... da im ostane samo 10% tih korisnika(a vijerujem da hoce i vise,jer nekim matorcima koji ce sad 3 mjeseca koristiti neki broj,sigurno se nece dati opet uzimati drugi a i mladjima cijene odgovaraju) tele2 ce kroz 6-7 mjeseci biti u plusu.
u svakom slucaju ovo je akcija koja je privukla najvise novih korisnika,i jako dobra reklama za tele2,jer na dan kada su te kartice dijeljene 90% razgovora medju ljudima je bilo o njima![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks