Inače u Splitu je u nekim dučanima nestalo kartica,ali u alo alo još jučer ih je bilo puno,znači treba iči u sjedište alo alo,impulsa,telemaxa tu je največa koncertacija kartica
Inače u Splitu je u nekim dučanima nestalo kartica,ali u alo alo još jučer ih je bilo puno,znači treba iči u sjedište alo alo,impulsa,telemaxa tu je največa koncertacija kartica
da...da...sreca da su alo alo,impuls te telmax razgranali toliku mrezu dućana po hrvatskoj(konuzum je goli kur.c za njih) tako da cu ja ,i eto vjerovatno svi prevareni ,sa lakocom doci da kartice....
hvala web,hvala tele2,hvala 24 sata....sto bi ja bez vas....
ojpi nista ne govoris...aj ti si dusebriznik od mućki2...daj savjetuj nas kako da dodjemo pomocu bona do kartice....daj bar nam reci da nije telac kriv ,nego da je to zbog pomicanja tamne mase u svemiru...
Zadnji uredio Inovator : 06-04-2007 u 17:11
ja sam normalno dobila karticu sve je bilo ok
I ja sam danas podigao karticu bez problema u importanneu. Nije bilo gužve.
Nije mi jasno u bilo kojoj akciji do sada nigdje niti jedan akter nije rekao kako moraju svi građani Hrvatske dobiti nagradu. Zasto bi zbog toga Tele2 svim tipovima koju su kupili po 20 primjeraka 24h dao nagrade?
moje skromno misljenje je takvo da je najbolje mozda staviti koji clanak u vecernji ili tako nesto ono konkurentne novine da napisu kakko su 24 sata i tele 2 prevarili ljude pa davidis kad ima padne odma prodaja
pa da mi njima malo zapaprimo prvi april:three:![]()
cinjenica je da su TELCI i 24 Sata morali imat neki ugovor u kojem pise u koliko tisuca primjeraka ce se tiskat novine u kojima ce biti kuponi za kartice, a ne ovi odtiskaju npr 10000 primjeraka novina, a ovi za to rezerviraju 5000 sim kartica. Mislim to je realno jadno i nije im bas ovo dobra fora za reklamu. No jos cemo malo sacekat pa mozda fakat budu nove isporuke![]()
zasto svi ovdje nabadaju o tome dali dolaze brojevi ili ne...dali ovo, dali ono....jednostavno nazovite 444 szk te recite da imate karticu iz 24 sata i da vam kazu gdje mozete promjeniti za broj....aj da vidite sto ce vam reci...
U ovoj priči je jedino profitirao 24 sata, Tele2 može biti samo na gubitku, daju skupe SIM kartice ljudima koje će te kartice baciti nakon par mjeseci
a kaj ste vi očekivali da će svi dobit?![]()
![]()
pa to je sve puklo prvi dan. misim da čak i piše "do isteka zaliha" tako da se neate šta bunit
![]()
Evo danas sam zvao , lik kaze da ce 24.4. dobiti kartice![]()
reć će im da se obrate najbližem tele2 centru.
Pa polako ljudi bit će.Šta bi da nisu krenuli s tom akcijom.Samo čuvajte karticu iz novina i upišite se na prodajnom mjestu i bit će polako.Tako sa i ja danas.
TAMBURAŠ POKRAJ DUNAVA
ha eto i gotovo. ako ste toliko zapeli za tele2, kupite si![]()
pa dobro sta se bunite?
Prije su nam prodavali maglu, a sada nam ju poklanjaju! pa sta zelite vise od toga... hehehe
nema vece face od Isusa
i meni je teta isto to rekla!
nema vece face od Isusa
a zna li tko kada u zagreb dolazi?
vjerojatno ce prije u zagreb doci, a ona zenska ili sta je vec tamo na telefonu je tak smotana ili bahata da ti kaze bilo sta samo da odjebes sta prije![]()
isto 23.4. u zg , raspitao sam se na par mjesta i svuda vele isto - iza 23.4 ce ih biti , samo treba cuvati kupon
I u Brodu su rekli 23.4. tako da ce vjerovatno i u Zg biti 23.4.
A jebi ga kako cuvat kupone kad sam ih predao zajedno sa popisom imena ?isto 23.4. u zg , raspitao sam se na par mjesta i svuda vele isto - iza 23.4 ce ih biti , samo treba cuvati kupon
Bookmarks