Ali ja sam uvjek ulogiran...kada otvaram stranicu www.cafe.mobil.hr automatski sam stavio da me prepozna kad sam se jedanput ulogirao... niti sam mjenjao neki post a zašto me bi administrator blokirao... pa ne radim ništa samo ulazim u tu stranicu... ne vidim razlog??![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
I jedno i drugo... kad se spojim neće me otvoriti...ali i kad otiđem na druge stranice i hoću se vratiti opet na tu neće i neće... pa kako da se svaki put ulogiram kad mi i neće otvoriti stranicu....evo danas uspio
Ali imao problema sa adsl-om..... već 2 puna dana i noći nisam se mogao spojiti na net...router samo traži i traži signal... i ne nađe ga... i to u bilo koje doba!
Zvao sam t-comovce nek mi to dođu srediti ali tek u utorak...što znači da ću biti bez neta još 4 dana...jedino ako mi se ne posreći ko danas kad je uspio uloviti signal... sve je to veliko sr....!! samo pričajipriče a ništa ne poduzimaju u vezi mreže.....
Evo moj je problem riješen... nisam mogao 2 dana da se spojim na net...signal nikako uloviti...zvao T-comovce i oni nešto tamo prošavrljali po treminalima ili čemu već i sad je sve OK!!![]()
Bookmarks