nisam probao ali i mene zanima.... ako saznas sto korisno u tom pogledu javi, ali imam feeling da postarina zamjeni razliku u cijeni....
A i garancija ti je problem kod kupnje moba vani, mozes se pozdravit sa svim jamstvima
bas gledam www.mobilnisvet.com i vidim da su mobiteli dosti jeftiniji nego kod nas, nova 6233 dođe 1300kn dok je kod nas tolka cijena rabljene. E sad me zanima jel se moze naruciti mob preko poste? jel tko probao? i kako se plaća poštarina?
nisam probao ali i mene zanima.... ako saznas sto korisno u tom pogledu javi, ali imam feeling da postarina zamjeni razliku u cijeni....
A i garancija ti je problem kod kupnje moba vani, mozes se pozdravit sa svim jamstvima
mislim da poštarina nebi smjela biti velika jer je frend rekel da mu je stari slal paket u austriju (oko 2 kg) i platil oko 60Kn.
A što se tiče garancije valda vrijedi u srbiji, lako ga posaljem postom na reklamaciju, a da mob kupim na crno opet nebi bilo garancije. A ovak znam barem da je iz ducana
Da, imas pravo. Postarina ne bi trebala biti nesto posebno skupa. Ali sto se tice garancije, na tebi je da odlucis da li ces preuzeti taj rizik na sebe. Najbolje bi ti bilo da nazoves ducan gdje si mislio uzeti mob, ili im posaljes mail pa ih priupitas jel bi se moglo to kako rijesiti.
Nemoj zaboraviti da ako ti posalje taj mob postom i napise gore njegovu vrijednosti, mislim da bi to podlijegalo carinjenju, pa tko zna kakva bi onda bila
krajnaj cijena tog mobitela(u ovu tvrdnju nisam siguran).
Mozes recimo i u italiji jeftinije proci s mobitelom jer su nesto jeftiniji a i porez dobijes natrag..
Jesu jeftiniji su ali te oderu za postarinu i onda ti ispadne na isto!
pa nije postarina tak skupa,maksimalno 100kn jer ide po kilaži.
nije skupa sama postarina ,ali moras i neke taxe pla cat posto ide iz jedne u drugu drzavu-
FREND mi kupio mob prekjuver u austriji i kaze da je proso 30% jeftinije
koji je mobitel sada najbolji...a da je jeftin i da ima sve..??
šta kažete na LG KS360?
ha ha...samo nemoj taj lg....krs teski.....
imas cookie
imas samsung s5230
imas nokia 6300
imas se w595
evo ja koristim samsung s3250---super mob...pogledaj si specifikacije tu na forumu....odlican mob a uopce nije skup
Bookmarks