ovako, nemoj formatirat windowse još. upravo sr to jučer dogodilo još nekome(nije menija imam orginal) znači potpuno isto ko i tebi, moj medo nije isključila update windowsa iako ima ilegalne kao i ti, pa sad radim na tome da skemijam nešto i registriram ih direktnim putem u regystry. ima načina, može se, već sam to radio, samo je problem što sam kratak s vremenom još samo danas(čitaj ispit
) i jučer sam pokušavao al nije išlo s programima koje sam joj poslao. bed je što imam hrpu tih programa za aktivirat windowse ne-online putem i sad se više ne mogu sjetit koji rade provjereno pa idem sve ispočetka. uglavnom, imaš 30 dana, ja ću to njoj riješit ovaj tjedan, tj. bar pokušat, al mislim da ću uspjet nać odgovarajuči. strpi se malo, načina ima osim formatiranja. uglavnom, odmah isključi windows update u control panelu ako još nisi.

ja imam orginal) znači potpuno isto ko i tebi, moj medo nije isključila update windowsa iako ima ilegalne kao i ti, pa sad radim na tome da skemijam nešto i registriram ih direktnim putem u regystry. ima načina, može se, već sam to radio, samo je problem što sam kratak s vremenom još samo danas(čitaj ispit
) i jučer sam pokušavao al nije išlo s programima koje sam joj poslao. bed je što imam hrpu tih programa za aktivirat windowse ne-online putem i sad se više ne mogu sjetit koji rade provjereno pa idem sve ispočetka. uglavnom, imaš 30 dana, ja ću to njoj riješit ovaj tjedan, tj. bar pokušat, al mislim da ću uspjet nać odgovarajuči. strpi se malo, načina ima osim formatiranja. uglavnom, odmah isključi windows update u control panelu ako još nisi.
Odgovori uz citat

Bookmarks