Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 16 od 16

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovako, nemoj formatirat windowse još. upravo sr to jučer dogodilo još nekome(nije meni ja imam orginal) znači potpuno isto ko i tebi, moj medo nije isključila update windowsa iako ima ilegalne kao i ti, pa sad radim na tome da skemijam nešto i registriram ih direktnim putem u regystry. ima načina, može se, već sam to radio, samo je problem što sam kratak s vremenom još samo danas(čitaj ispit ) i jučer sam pokušavao al nije išlo s programima koje sam joj poslao. bed je što imam hrpu tih programa za aktivirat windowse ne-online putem i sad se više ne mogu sjetit koji rade provjereno pa idem sve ispočetka. uglavnom, imaš 30 dana, ja ću to njoj riješit ovaj tjedan, tj. bar pokušat, al mislim da ću uspjet nać odgovarajuči. strpi se malo, načina ima osim formatiranja. uglavnom, odmah isključi windows update u control panelu ako još nisi.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    21.128
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Bodovi: 21.128, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

= Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    ovako, nemoj formatirat windowse još. upravo sr to jučer dogodilo još nekome(nije meni ja imam orginal) znači potpuno isto ko i tebi, moj medo nije isključila update windowsa iako ima ilegalne kao i ti, pa sad radim na tome da skemijam nešto i registriram ih direktnim putem u regystry. ima načina, može se, već sam to radio, samo je problem što sam kratak s vremenom još samo danas(čitaj ispit ) i jučer sam pokušavao al nije išlo s programima koje sam joj poslao. bed je što imam hrpu tih programa za aktivirat windowse ne-online putem i sad se više ne mogu sjetit koji rade provjereno pa idem sve ispočetka. uglavnom, imaš 30 dana, ja ću to njoj riješit ovaj tjedan, tj. bar pokušat, al mislim da ću uspjet nać odgovarajuči. strpi se malo, načina ima osim formatiranja. uglavnom, odmah isključi windows update u control panelu ako još nisi.

Znači nešto se ipak može srediti...evo isključio sam update...i sad mi je samo čekati da nešto iskemijaš... nadam se da ćeš uspjeti i nači način...bio bi ti jako zahvalan!

nego samo mi nije jasno zašto imam samo 30 dana, šta će onda biti?

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GoranZagorje Pregledaj post
    Znači nešto se ipak može srediti...evo isključio sam update...i sad mi je samo čekati da nešto iskemijaš... nadam se da ćeš uspjeti i nači način...bio bi ti jako zahvalan!

nego samo mi nije jasno zašto imam samo 30 dana, šta će onda biti?
    e kad istekne 30 dana onda se više nećeš moći logirat u win. a sigurnosnu kopiju ti i ja svakako preporučam, al ne samih windowsa, jer opet nemaš sreće, nego samo važnih podataka, tj. najbolje je sve imati negdje na nekoj drugoj particiji, samo da nije na onoj gdje su windowsi, tj. da sistemska C particija bude isključivo za windowse, ako se nedaj bože dogodi ono najgore da moraš formatirat. dakle, neka ti na C bude isključivo windowsi i instalirani programi, a sve ostalo(slike, filmovi, glazba, dokumenti, itd.) na drugoj/drugim particijama.

e sad, ćini mi se da sam našao rješenje, ako želiš bit pokusni kunić i probat, javi se na PM

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tutorial: Sony Ericsson Update Service (SEUS)
    By imaticx in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 23-03-2009, 23:39
  2. AutoPatcher (Update)
    By zerobravo in forum Operacijski sustavi
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 16-08-2006, 19:44
  3. 11 Svibanj, novi Security Update - MS04-015
    By Šile in forum Internet i zaštita
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 24-04-2006, 10:52
  4. Update firmware-a na CV65@C65