prijatelj ima Mystic izvedbu pola godine i nikakvih, ama baš nikakvih problema nema. Core Duo je unutra, 1.6 GHz. ako gledaš omjer cijene i dobivenog, nemaju konkurencije. No, kao i sa ostalima sve ovisi kako naletiš
Dakle ovako, vidim da je bilo neke priće ovdje on navedenom modelu, i neželim vise slusati forcebook ovakav, onakav, acer nevalja, hp je dobar i to bla bla...
Želim da ovdje postaju ljudi koji su ustvari zapravo dotaknuli taj notebook ili neki sličan u toj klasi i koji su na njemu nešto radili, pa da me, ako nije bed savjetuju dali da ga ja kupim.
Hvala
EDIT: vjerojatno si se dotaknuo ove teme(http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26277) no dotičnu sam upravo zatvorio, malo se skrenulo sa teme, pa svaka daljna rasprava o ovom modelu, preporuci, savjetu, iskustva korisnika ide ovdje.
zerobravo
Zadnji uredio zerobravo : 03-04-2007 u 22:41
prijatelj ima Mystic izvedbu pola godine i nikakvih, ama baš nikakvih problema nema. Core Duo je unutra, 1.6 GHz. ako gledaš omjer cijene i dobivenog, nemaju konkurencije. No, kao i sa ostalima sve ovisi kako naletiš
Znam da je to mali problemcic, ali 2 godine garancije u HGspotu...
Meni je malo bed jer sam iz Slav Broda, a ovdje ima samo HG Spot, tak da ak se s**be moram u Zagreb slat i tako dalje i tako dalje.A imam lijepa iskustva s HG Spotom, kupio sam MP3 player kod njih, sve korektno...
Zadnji uredio DJ Zero : 03-04-2007 u 22:53
Vecina servisa su ti u ZG..tako da i ako kupis bilo koji drugi laptop morati ces ga slati u Zg na popravak.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ali HGspot ima ispostavu u Slavonskom Brodu, tako da dam njima i ja miran.Dobio sam jos neke informacije, to je da se malo vise grije sto je i za ocekivati (koji se negrije sa Coreduo i x1600?) a da kvaliteta izrade nije neka.Sto to znaci da nije neka?Da ce mi ispasti i raspasti se...to znam, pa necu ga cekicati, normalno koristenje i mislim da bi trebao raditi sasvim ok.
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Dakle, nakon jos malkoc surfanja po forumima, i par upita zakljucio sam da je to pravi izbor i kupio forcebooka.Imam ga vec 2 danai prezadovoljana sam s njim...Igrice kao Just Cause, Carbon i sl idu glatko i to cak sa AA i AF ukljucenim.Ne grije se pretjerano, baterija ne duze ok 1.5h...ali ima sve zivo.Cak je i HGSpot pogrijesio jer pise da ima 256MB na x1600 ali u biti ima 512MB
. . . H O U S E M U S I C . . .
The music is my life
Bookmarks