hmhm daj mi reci dal znas mozda cijene jel su mjenjali ili samo brzine ?
gledajte ljudi upload je bitan igracima koji igraju online igrice, najbitnije za igranje igrica je upload da saljes konstantno sto brze podatke na server... a posto smo mi zeznuta drzava i svako nam moze raditi po glavi kaj oce to tak ide npr u jednoj njemackoj imaju dsl nema onog famoznog A ispred pitate se zasto ? zato sto oni imaju simetrican download i upload pa tako kada sam gledao proslo ljeto malo svabske programe nesto bilo u vezi nogometa neke reklmamice i tako kao flat rate na telfeonu i internetu 10€mjesecno to je 75kn mislim da je to prakticki besplatno a brzine da ne pricam koje su im mislim da njima najsporjia brzina je 3 ili 5 mbit nisam 100% siguran jer kolega iz njemacke ima AOL ili tako nesto neznam uglavnom ima donwload 8Mbit srednja brzina i placa sa telefonom oko 30€mjesecno stime da ima flat rate na dslu a na kucnome prica unutar zemlje besplatno cak nisam 100% siguran al prakticki besplatno jer evo meni racun svaki mjesec telefona i interneta dode oko 400 kn 140kn internet (80 pretplata i 60kn 5gb prometa) zatim pretpalata za halo 150 nest za sms mislm da se placa sto mogu slat sa kucnog i imam ono za 70kn po novoj cjeni besplatni razgovori citav dan za 0.22kn za 1h pricanja u komadu i eto to se popne na 400kn mjesecno me ispada a 30 €je kolko 30*8(neka je euro) = 240kn mislim bagatela skorom pa u duplo jeftinije a valjda ce se to promjeniti.....

Odgovori uz citat
Bookmarks