Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 125

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    a.k. ne bih bas rekao da je sluzbeno...pogotovo ne samo zato jer je netko otvorio temu na forumu. ova i ovakve teme se vuku vec 6 mjeseci,a od t-coma niti rijeci. nemojte zaboraviti koliko se oni reklamiraju....pa i u pastete bi stavili svoju reklamu,cak i da se radi i o tome da su povecali brzinu ovako mizerno. ali nista od toga...
    ne kazem da nece i biti,ali nece jos.
    kada bude,sigurno ce mo svi biti pravodobno obavjesteni....i onako mi mail box zatrpavaju raznoraznim glupostima.
    posto meni ne povecavaju(ako do toga i dodje) nista(taj uplaoad ne racunam),tako mi je svejedno hoce li i kada ce "povecati" brzinu.
    ja bih bio sretan kada bih imao onu koju placam,a ne 70% iste... i jso kad bi snizili cijene paketa...to mi je osobno puno bitnije...tko hoce vecu brzinu,razlika nije velika...samo 100kn,ali flat........
    bolji njih kita,dokle god ima naivaca koji su spremni placati i ne razmisljati o alternativi,oni mogu drzati cijene...za sve ostale,tu je iskon.

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo
    92
    Bodovi: 149.474, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    a.k. ne bih bas rekao da je sluzbeno...pogotovo ne samo zato jer je netko otvorio temu na forumu. ova i ovakve teme se vuku vec 6 mjeseci,a od t-coma niti rijeci. nemojte zaboraviti koliko se oni reklamiraju....pa i u pastete bi stavili svoju reklamu,cak i da se radi i o tome da su povecali brzinu ovako mizerno. ali nista od toga...
    ne kazem da nece i biti,ali nece jos.
    kada bude,sigurno ce mo svi biti pravodobno obavjesteni....i onako mi mail box zatrpavaju raznoraznim glupostima.
    posto meni ne povecavaju(ako do toga i dodje) nista(taj uplaoad ne racunam),tako mi je svejedno hoce li i kada ce "povecati" brzinu.
    ja bih bio sretan kada bih imao onu koju placam,a ne 70% iste... i jso kad bi snizili cijene paketa...to mi je osobno puno bitnije...tko hoce vecu brzinu,razlika nije velika...samo 100kn,ali flat........
    bolji njih kita,dokle god ima naivaca koji su spremni placati i ne razmisljati o alternativi,oni mogu drzati cijene...za sve ostale,tu je iskon.
    malo si neupućen, što nije grijeh.
    lijepo pažljivije pročitaj prethodnu temu, na koju se pozivaš, te prvi post u ovoj temi i dakako link u istom.
    a možda tebe brzina hebe jer si na optimi...

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    malo si neupućen, što nije grijeh.
    lijepo pažljivije pročitaj prethodnu temu, na koju se pozivaš, te prvi post u ovoj temi i dakako link u istom.
    a možda tebe brzina hebe jer si na optimi...
    zasto mislis da sam neupucen???
    jer si bas TI stavio ovu temu!?
    mozda zato sto to pise u BUG-u!?
    mozda jer pise i u metro expresu? (naravno izvor im je BUG)

a od t-coma NISTA...niti rijec.
    a mozda si mislio jer je tamo naslovna tema "t-com seminar"???
    a pise se o istom,tj povecanju 1.4.

ok,mozda jesam neupucen,ali zato i jesam na forumu,da saznam kojesta... zato te molim uputi me!

a ja sam siguran da bi se t-com hvalio kada bi tako nesto napravio...i to ne tek nakon sto to ucini,nego mjesec dana unaprijed.
    mozemo mi kukati koliko hocemo,ali oni ipak dizu brzine(naravno ako bude tako) i to dobro..sa 2Mbps na 3,sa 3 na 5... sto je svakako razlog za samohvalu i reklamu. a ja je ne vidim,osim u postovima na forumu... pa mi je svejedno da li post napise netko tkome je to 1. postu u zivotu ili netko tko je moderator na forumu.
    dok ne bude sluzbeno,ne vjerujem!
    p.s. i mene brine brzina...jesam na optimi ali na trafficu

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao raky_b Pregledaj post
    dok ne bude sluzbeno,ne vjerujem!
    p.s. i mene brine brzina...jesam na optimi ali na trafficu
    chill.

ako renomirani časopis zvani BUG napiše odnosno prenese službenu info od strane T-Coma, tko sam ja da kažem da lažu?? Uostalom, tu informaciju su ispisali i svi dnevni listovi. Ako ti po defaultu ne vjeruješ nikome, ja te neću uvjeravati u suprotno, jer me iskreno zabolje za tebe i tvoje mišljenje.
    što se tiče oglašavanja, sjeti se, ako možeš zadnjeg dizanja brzine, koja je isto tako podignuta tiho, da bi tek naknadno bilo spomenuto u reklami. T-Comu je trenutno najbitniji MAX TV i sve snage su okrenuli prema tome, otuda i potreba za ovim prebacivanjem na ADSL+

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stvar je u tome što časopisi i novine pišu nešto pod sigurno ako im baka kaže... npr moj buraz je glavni grafički urednik metro expressa i priča mi kako dolaze do informacija, a i bio sam sam tamo i tražio nešto za ljubimce na netu... sve je nažalost povezano... sumnjam da je bug to sam istražio... načuo je i napisao... koliko se ja sjećam kada su nedavno mijenjali brzine ja sam dobio mail ohoho prije negoli su me ubrzali... daklem čudno mi je malo to da šute i da je sve odjedanput tajnovito... no otom potom...

no što god oni napravili uvijek će bit neka caka... to je njihova politika... a bezobrazluk se samo širi :three:

i nekužim zašto neki pišu svoju brzinu ovdje? neznam baš da je ovo tema za to...
    Seriously?

Forum Admin Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    149.474
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Compov Pregledaj post
    stvar je u tome što časopisi i novine pišu nešto pod sigurno ako im baka kaže... npr moj buraz je glavni grafički urednik metro expressa i priča mi kako dolaze do informacija, a i bio sam sam tamo i tražio nešto za ljubimce na netu...
    slažem se, i sam sam često naišao na gro krivih info, valjda im je google i portali jedini izvor.

sumnjam da je bug to sam istražio... načuo je i napisao... koliko se ja sjećam kada su nedavno mijenjali brzine ja sam dobio mail ohoho prije negoli su me ubrzali... daklem čudno mi je malo to da šute i da je sve odjedanput tajnovito... no otom potom...
    piše ti tamo da je BUG kontaktirao T-Com i provjerio info, te provjerene info objavio.
    ja onomad nisam dobio nikakav mail, tek tjedan-dva nakon.

i nekužim zašto neki pišu svoju brzinu ovdje? neznam baš da je ovo tema za to...
    to vodimo kako spam i brišemo, jer samo zagušuje temu, ne moraš se brinuti

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    piše ti tamo da je BUG kontaktirao T-Com i provjerio info, te provjerene info objavio.
    ja onomad nisam dobio nikakav mail, tek tjedan-dva nakon.
    pih i ja sam kontaktirao i pitao... i to što piše joj novinarstvo u hrvatskoj postaje sprdnja... Summnjam da je bug šoljanicu kontaktirao, prije kao i svi ostali službu... pa kakvo je trenutno stanje tako kažu... kao što su meni rekli ovo iznad što sam naveo...

a uostalom vidit ćemo... postupci t-coma će uvijek biti misterij dok svi ne dobijemo newsletter ili objave službeno
    Seriously?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Postavljanje adsl modema u routing mode
    By ljevi in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 28
    Posljednji post: 31-07-2008, 11:05
  2. pentium na 5Ghz
    By Vepar in forum Stolna računala
    Odgovora: 78
    Posljednji post: 25-02-2006, 18:56
  3. aDSL - koja vam je brzina u praksi
    By Bronth in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Odgovora: 21
    Posljednji post: 27-09-2005, 11:08

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove