Prikazujem rezultate 1 do 25 od 51

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2003
    Mobitel
    4S
    Operater
    VIP
    Bodovi
    8.926
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.926, Nivo: 22
    Bodovi: 8.926, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Ukupna aktivnost: 0,9%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao vrag
    kako se spremam uzeti neki novi mobitel, tako sam i cackao malo po pogodnostima oba operatera...

za cronet sam znao da kod njih mozete produljiti postojeci pretplatnicki odnos na 12mj. i time kupiti mobitel recimo mnogo povoljnije... znaci ne morate uzeti dodatnu, jos jednu pretplatu, nego se jednostavno obvezete da cete biti pretplatnik jos 12mj. sa postojecim brojem i tarifom...

to kod vipa ne postoji, vec morate otici na multismart opciju... sto znaci uzeti dodatnu pretplatu... ali, to nije moguce ukoliko koristite xcite tarifu pretplate! jedino kako mozete uzeti novi mobitel povoljnije, jest ako iskoristite bodove... a to je jadno, jer 1bod = 1kn sa mjesecnog racuna... pa skupi ti 6000 bodova za 400kn popusta ili koliko vec, a 10000 bodova za 800kn popusta pri kupnji novoga moba...

uglavnom, da ne duljimo... ne volim cronet, ali stvarno ovo je veliki plus za doticnu mrezu, a ogroman minus za VIP!

da ne kazem da im server ne valja, vise ne mozes poslati sms sa weba jer su im kapaciteti stalno popunjeni...

jako lose...thumbdown

sto vi mislite o tome?

Stvarno nemam riječi!!! Užas, kao prvo, nisam ti ni vjerovao pa sam malo prije zvao službu za korisnike, pa su mi potvrdili. Ali 100% sam siguran da sam prije 2 mjeseca zvao sa istim pitanjem jer sam planirao 6680 sa produljenjem ugovora, rekli su mi da može...
    A sad mi tip kaže da to unazad 2 godine nije moguće, da sam se 'kao krivo razumio'... Uglavnom, stvarno nemam riječi!
    Zadnji uredio darkovsky : 08-05-2005 u 13:58

Slične teme

1. veliki problem s Mpx200
    By Zac in forum Windows Mobile
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 16-05-2005, 20:39
  2. Odgovora: 3
    Posljednji post: 09-04-2005, 09:57
  3. Veliki Problem Sa 7650 FREAKOVI POMAZITE...
    By lov2xlr8 in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 02-02-2004, 23:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove