pocetkom 3. mjeseca proslo je godinu dana mog ugovora isad bi to prekinuo,kak to ide,ima tko da je napravio to? a htio bi zadrzat 098 broj i otic na vip pretplatu..
pocetkom 3. mjeseca proslo je godinu dana mog ugovora isad bi to prekinuo,kak to ide,ima tko da je napravio to? a htio bi zadrzat 098 broj i otic na vip pretplatu..
U tom slučaju ne moraš ništa prekidat kod t-mobilea, nego odeš u vip i tražiš prijenos broja na njihovu mrežu.
nemoram obavjestit ove u t-com-u il tak nekaj?
moras otici i raskinuti ugovor i onda trazti prijenos .
u svakom slucaju moras otici u t-centar , samo od sebe se nista ne rijesi![]()
ugovor se sam obnavlja , nema isteka u pravom smislu rijeci - bar nije bilo kad sam ja uzeo na 12 mjeseci , pa sam zvao i pitao sto ako ne odem potpisati za dalje - onda se samo nastavlja dalje po tim uvjetim dok ga ne raskines - jos jedna od njihovih bezobrastina i prevara .
ajd ne lupetaj. Svaki ugovor traje dok jedna od stranaka ne raskine isti. Gdje je tu prijevara. Procitaj malo zakone o ugovorima. Ono sto se potpisuje je obavezno trajanje ugovora. Znaci kad hoces raskinuti ugovor moras podmiriti sva davanja za koja si se obavezao da ces ih placati sljedecih 12 ili 24 mjeseca.
Dakle ako mu je isteklo obavezno trajanje ugovora treba samo otici u Vip i zatraziti prijenos broja. Bitno je samo da nema dugovanja jer ce mu Tmobile odbiti prijenos.
dobar grah daleko se čuje
zakone znam i vise nego dobro i dovoljno , i zato znam gdje je element prevare jer po isteku ugovora cak i da ne koristis broj dalje racun ce ti stici ako ne odes ga prekinuti sto je apsurd jer ugovor je obvezujuci sa obe strane pa onda valjda i oni imaju neke obveze i definitvno nemaju pravo nastaviti dalje sa naplatom jer vise sa njima nisi u OBVEZUJUCEM odnosu jer je period za koji si potpisao prosao i to je to , a tvoje hrvatsko misljenje je tipicni primjer sto se dogodi kad magare naucis na batine pa razmislja kao i ti i bez problema jede psa i misli da je janjetina . bravo za tebe .
Gluposti.
Znaci uzeo si mob povoljnije i potpisao ugovor na 24 nakon cega bi te po toj logici trebali iskopcat jel?
Pretplata se zasniva do otkazivanja od jedne strane, a obvezno trajanje je baš to- sigurnost operateru da ces koristiti tu pretplatu bas toliko koliko potpišeš. Nakon isteka tog obveznog trajanja (mozes i prije otkazati ali ih onda moras i obestetiti u iznosu tarife na koju si se obvezao prema preostalom broju mjeseci) ti si slobodan nastaviti koristiti pretplatu, potpisati novo vremenski obvezujuce produzenje, otkazati ju ili prenijeti broj u drugu mrezu. (i za ne t-mobile mreze mozes i prijeci na prepaid)
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
na 1 god je bio ugovor,istekao je,al redovito se dalje dobivaju racuni kao da nije istekao,pitat cu u vipu dal ce oni sve obavit il ja moram raskinut
Pa normalno da i dalje dolaze računi kad koristiš uslugu, ali da si još uvijek pod obaveznim ugovorom ne bi mogao raskinuti pretplatu ili prenijeti broj u drugu mrežu bez da platiš iznose ugovorene pretplate za onoliko mjeseci kolko ti je ostalo do kraja ugovora. Kak to još neki ne mogu shvatit, a tako je jednostavno.
ne znam zasto mi to govoris,jasno je to meni,samo sam pitao dal bi to vip rijesio kod prenosa il da ja. prazne glave nisu tema
Nije da bi me morali iskopcati ali ne vidim gdje je zakonska osnova da oni nastave sa revolvingom te pretplate jer ispada da je tvoja pretplata a nitko te ne pita za odluku , odnosno ako se ne javis sam kod njh - oni to shvacaju da dalje ste u poslovnom odnosu - i to po meni nije u redu - jer ispadamo ovce .
Ugovor od 1. ili 2. godine znači samo da ćeš minimalno toliko biti njihov korisnik. Poslije toga je tvoja odluka dal ćeš ostati pretplatnik ili ne, ako ne odjaviš uslugu normalno da se podrazumijeva da ostaješ njihov korisnik do daljnjeg. Tak da, ne da pričaš gluposti, nego pričaš ultra gluposti...![]()
ako ti je ugovor besmislen, nelogičan, jedino što možeš jest pročitati ga i pomiriti se s njime takvime kakav jest. a on je takav da ukoliko je isteklo obavezno trajanja ugovora, doslovan prekid možeš napraviti samo ti ili davatelj usluge u slučaju neplaćanja računa ili recimo da firma propadne. ali nećemo ići tako daleko. uglavnom, sve što je ojpi napisao na početku stoji!
ovako,bio sam u vipu i rekli su da ne moram u t-mobile vec samo njima dam sim karticu i zadnja 3 placena racuna i cekam 10 dana i to je to,oni sve ostalo obave
Bookmarks