Baš sam jutros mjerio vrijeme koliko treba mojoj N73ME da pošalje SMS/MMS.
SMS šalje 20 sec, a MMS točno 1 min (60 sec).
Sada, do čega bi to moglo biti? Ne vjerujem da je do procesora jer 3310 pošalje brže poruku, a procesor od 30 mHz.
Baš sam jutros mjerio vrijeme koliko treba mojoj N73ME da pošalje SMS/MMS.
SMS šalje 20 sec, a MMS točno 1 min (60 sec).
Sada, do čega bi to moglo biti? Ne vjerujem da je do procesora jer 3310 pošalje brže poruku, a procesor od 30 mHz.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pa dobro što ima tu sporo biti?
Razmisli dobro, kada se šalje poruka neki modeli mobitela po slanju poruke čekaju u tome djelu i potvrdu primitka od središta da je poruka stigla u centar
( pri tome ne mislim na izvještaj o primitku poruke kod drugoga primatelja) ali neki modeli daju obavjest o poslanoj poruci bez potvrde centrale po samom završetku kodiranja tj. slanja poruke!
Da je to tri do pet minuta to bi već smetalo ali deset ili dvadeset sekundi
smiješno IMHO
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
i jos me zanima kako da aktiviram MASS STORAGE; ukljucio sam mass storage u data cable meniju, skopcao telefon, pitao me jesam li siguran da zelim da aktiviram mass storage jer ce telefon otici u offline mod, kliknuo sam yes, ali se nakon toga nista ne desava, nije mi se pojavio nijedan novi drive u my computeru, a kada otvorim phone browser sve je prazno...
Zadnji uredio Ico : 19-04-2008 u 18:21 Razlog: maknut dio na koji je odgovoreno u sticky temi!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks