lol koje gluposti...jednostavno u postavkama odi u mreze i na redi rad na jednu frekvenciju jer ti je naredito da radi na obje il tak nes...
lol koje gluposti...jednostavno u postavkama odi u mreze i na redi rad na jednu frekvenciju jer ti je naredito da radi na obje il tak nes...
Šefe, meni je rad na dve frekvencije pa nemam taj problem. A inače probao sam napravit kako sam predhodno opisao, samo sam pod Packet data conn. stavio da isprobam When available i desilo mi se ono što kolegu muči, samo je meni riječ o GPRS vezi pošto nemam 3G signal.
Ovako: na njemu sada koristim Tele2 SIM karticu, prije sam koristio VIP SIM karticu, kretao se na istim mijestima kao i sada sa Tele2 SIM karticom, imao 3G signal sa VIP SIM kartici i nisam ima problem.
Mislim koda sam nešto slično i imao ili se znalo dešavati kada sam slao MMS ili bio konektiran na vodafon.live. Shvati to da nije bilo nikakvih problema, kao i što sada nemam.
Neka se malo jave ostali pa da vidimo i dali koriste rad na jednu ili dvije frekvencije.
mislim da razumiješ.
Bookmarks