ma ubij me ako u emmezeti u osijeku nisam vidio za 350 kuna ... cca .... a to pamtim zato što stalno čekam da si skucam neku lovu sastrane pa da uzmem taj reciever .... provjeriću često ja naidjem u emmezetu pa ti javim ....
preduhitrio me sonyck .... no vezano za to ima li neki broj ili šifra na originalnoj masci po kojoj se vidi da pripada telefonu (kao što na autu na šajbi ima posebni broj) jer onda bi se mogla kupit i polovna zdruljana origigi maska samo da je iste boje i stavit na mob ....?
Zadnji uredio Ico : 01-10-2007 u 19:04
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Ma mislim da nema serijski broj nego da oni ocijene jel maska original ili kopija,ipak je to mobis pa je kod njih sve moguce...sam pogledaj pricu od forumasa moby-a koji je pito dali gubi garanciju ak stavi masku sam,a oni rekli da gubi,a on pita pa stavite vi onda a oni kazu opet gubis lol.....
jeli mi netko molim vas može objasnit kako da koristin program BT info, sve mi je jasno kako spojit dva mobitela ali onda kad su spojeni nemogu obavljat nikakve radnje s jednog na onaj drugi ( npr. kao paljenje zvona na drugom mobu ). Znan da je tema o ovome programu bila na forumu ali nisan je uspio pronać pa san ovdje napisa?
čuj jedino ako kupim (a planiram uzet uskoro) ti mogu reć jel radi il ne radi ....
http://www.google.com/custom?hl=en&l...=cafe.mobil.hr
eo google pretraga caffe mobila upiši što te zanima i naćeš u sekundi ....
Zadnji uredio Ico : 02-10-2007 u 15:12 Razlog: spojeni postovi... psotoji EDIT tipka
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Dakle...krenuo me malo zezat joystick![]()
Ne prihvaća baš od prve i nekako je čudan...
Jel zna netko koliko bi koštao popravak??
S one strane ulice stanuju djevojčice kojima, kojima miriše koža...
Bookmarks