e ovako nabavio sam n73, to mi je prvi symbian pa se još ne snalazim.... zašto kada me netko zove ne piše ime nego broj... kopirao sam brojeve sa sim-a u kontakte....
e ovako nabavio sam n73, to mi je prvi symbian pa se još ne snalazim.... zašto kada me netko zove ne piše ime nego broj... kopirao sam brojeve sa sim-a u kontakte....
Zdravo svima!!!
Imam par pitanja,a i ujednom i molbi:
1. De mi molim vas recite zasto ja ne mogu razvucu svoju sliku preko cijelog pocetnog menija kad je stavim kao wallpaper??
2.Kako mogu umijesto loga(naziva) operatora napisati nesto drugo ili kako mogu barem izbrisati taj text??
3. Zasto u mene nema nakakvom screensavera i mogul ga kako ukljuciti??
Hvala vam unaprijed!!!![]()
1. Postoji sticky tema, pa ju pročitaj: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419 (4. točka)
3. vjerojatno ti je isključeno. odi u Teme -> nađi temu koju korsitiš -> opcije (desni gumb) -> izmjena - i tu odabereš -> Ušteda energije i tu odabereš da li želiš Datum i vrijeme/Tekst...
Ako ti se i tad ne pojavljuje onda odi u postavke -> telefon -> zaslon -> Stanje uštede enregije -> Uključena
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Dali se kome dešava kad se alarm oglasi, a mob je u stendbay funkciji da zablokira i onda moram vaditi bateriju, a pozivi i poruke to sve normalno šljaka iako je u stendbay, koristim Handy Clock v 4.06 Full.
Bookmarks