mozes i tako copy/paste ili jednostavnije dvoklik na igru i onda se pojavi instalater ti odaberes da oces instalirat igru i onda na mobu samo potvrdis instalaciju.
mozes i tako copy/paste ili jednostavnije dvoklik na igru i onda se pojavi instalater ti odaberes da oces instalirat igru i onda na mobu samo potvrdis instalaciju.
Neznan ja san igru skini sa ovog foruma "N-Gage Games", da li sve igre koje se tu nalaze mogu igrat na svin N - series modelima. Ja san skinia Worms world party i jeli ta igra moze na N73.
A igru san copy past u instalacije, sad neznan jeli triba copy past cijeli rar file ili izbacit filove iz rar file-a i onda ih kopirat u mob.
Ne cijeli rar otpakiraš i samo .sis fail kopiraj. Što se tiše igra za N-gage namam pojma, pogladaj tu: http://www.dotsis.com/mobile_phone/f...splay.php?f=48 načićeš
Problem je sta u tom rar-u nema niti jedan sis file ali nema veze iman neka druga pitanja.
- jeli mi možete preporučit neku aplikaciju (program) za nokiu N73, nešto vaše najdraže na vašem mobu.
- jeli možda znate kolika je cijena miniSD mem. kartice od 2 Gb
- koje su razlike između nokie N73 i N73 music edition ( osim što ME u paketu ima mini SD 2 GB i naravno ne mala razlika u cijeni )
Hvala
Bookmarks