pozz svima...imam pitanje.... bio sam radio backup telefona i kartice prije nego sam iso updatat softwarei nesto mi nije dobro napravio sa karrice i sad kad palim mob odma mi napise Instalatiom.... i to onda trane 15-ak sek i onda mi pojavi poruku da se te aplikacije nemogu trenutno instalirat da odem u App. manager da to tamo sredim....i onda udem u App. manager i tamo postoje te dvije aplikacije pod nazivom 20003cfb.sis i a0000bf6.sis, i naravno ispod njih pise Not installed(a i nemogu ih instalirat jer mi javi da je Fail corrupted). a to su neki KRally i KeyPadLook...(meni ni malo vazni programi)i nemogu ih obrisat od tamo jednostavno nema opcija za brisanje za ta dva....
i probo sam preko YBrowsera i nadem ih tamo u folderu E:/resource/apps i takoder ih nemogu izbrisat....i onda sam spoji mob kaon Mass storage i nasao ta dva faila i obriso i njih nema vise, ali i dalje kad ja upalim mob ista prica......STA DA RADIM....????
![]()
![]()
i sorry na malo dugackom postu al moro sam
Hvala!!!

)i nemogu ih obrisat od tamo jednostavno nema opcija za brisanje za ta dva....
i probo sam preko YBrowsera i nadem ih tamo u folderu E:/resource/apps i takoder ih nemogu izbrisat....i onda sam spoji mob kaon Mass storage i nasao ta dva faila i obriso i njih nema vise, ali i dalje kad ja upalim mob ista prica......STA DA RADIM....????
Odgovori uz citat
Bookmarks