skužio sam razlog ne aktiviranja budilice:
bilo mi je previše aplikacija u istoimenom folderu tj. uglavnom igrice pa sam ih premjestio u folder Igre i sad me već 5 dana za redom budi![]()
možda i nema veze s vezom ali ja sam tak napravil pa mi radi
skužio sam razlog ne aktiviranja budilice:
bilo mi je previše aplikacija u istoimenom folderu tj. uglavnom igrice pa sam ih premjestio u folder Igre i sad me već 5 dana za redom budi![]()
možda i nema veze s vezom ali ja sam tak napravil pa mi radi
Svi mi imamo VREMENSKI STROJ:
u PROŠLOST nas nose sjećanja
u BUDUĆNOST nas nose snovi CLICK HERE Thx
4.0735.3.0.2 Dali je itko probao novi software, ima li problema s njim kakvi.
daj snimite ovaj bug..Nemogu slati pjesme ni cak neke videe s ovim najnoviji softwareom za n73
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sad mi se nakon nekog vrimena pojavilo to da kad ukljucim kabel za punjenje u mobitel ne pocne punit vec moram kabel malo zaokernit unutra.
sa joysticka mi otpala kapica, uspija san je vratit nazad. sad je pitanje jel je triban kako ucvristit ili moze ovako stat a da opet ne padne?
Što se tiće gledanja filmova, koja je najbolja opcija? Ja za sada prebacujem filmove u real player format (3gp) i onda u mob, konverzija im drastično smanji veličinu (750mb - 100mb).
probao sam updateat mobitel preko ''Nokia Software Updatera'', ali mi javlja da imam najnovij software, i nudi mi samo restore starog softwarea...kako da ga updateam? i ujel postoji neki msn messenger za n73?
1) tema o update softa postoji, pa si u njoj mogao pročitati sve što te zanima, i ako ima koja nejasnoća, onda tamo pitati...
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=26505
također si pročitaj i obavijesti nokia dijela foruma...
2) tema o potražnji softa postoji, pa si u njoj mogao potražiti da li tko ima Msn za n73
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11900
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
hm ja jos nisam skuzio ovo za teme naime koristim Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1 i kad napravim temu mogu ju snimit samo u formatu .tdf koji mi mob ne prihvaca a ima i opcija pod Tools/Create new SiS-Package medutim tu opet novi problem,da mi normalno napraviti za 2-nd edition platforme ali za 3-rd koja meni treba me trazi neki key pair koji nemam?
danas sam updateo mobitel, i sve je bilo super....samo sto mi se sve izbrisalo s mobitela....i onda sam se sjetio da imam jedan stari backup na kartici, pokrenio sam rstore, i onda mi je javio da nema vise slobodnog mjesta, i da ce se restaritar mobitel...nakon toga se ne moze vise upalit....trazi pin, i kda ukucam pin, pise da ukljucivanje ne uspijeva, i da se obratim operateru....sta da radim???
dobro kaj fakat nitko nezna ovo,pa jel radio itko svoju temu neku?
Pa pokusaj raditi theme sa nokia theme managerom.Tako ces zicer uspjeti.
u postavkama je stavljeno da bude za 60 3-rd edition i nekuzim zakaj forsira taj tdf,probao preimenovati u sis ali ne radi...moze neki link za taj theme manager
Evo ljudi samo da vas obavjestin da se garancija ne gubi ( bar ne kod moga slučaja ) kod mjenjanja product koda i otvaranja maske. Ja san imao problema s tipkon za pojačavat zvuk i prihvaćena je garancija, što je i razumljivo jer kod večine kvarova uzrok nije ni mjenjaje product c. ni otvaranje maske.
zna li netko zašto mi posle ful reseta neće pustit mpeg4 video nego samo 3gp. otvori mi se real player i onda iskoči prozorčić nije moguće reproducirati multimediski isjećak koji je prije reseta radio. inaće video koji snimi normalno pusti. dali bi to novi softver popravio jer imam valjd najstariji mogući v2
Može li mi netko objasnit čemu služe ovi programi koje san dobio nakon instaliranja novog softwera:
- karte ( jeli to nekakav GPS i dali je potrebno kaoristit internet da bi program radio )
- učitavanje
- modem
- IM ( kod ovog predpostavljan da je nekakav program za chat )
Zadnji uredio Watcher : 19-11-2007 u 20:56
Stavljan ovaj post samo da oživin temu ( pitanje ), jeli zna netko funkcije gore navedenih programa.
Karte-to je smart2go program od nokie za gsp,potrebno je imat karte da bi ih gledo a modul da bi program koristio koi radi prek satelita.
Ucitavanje-Sve ti pise kad udes u ucitavanje neznam sta tu ima biti nejasno,ukratko skines katalog nokijinih proizvoda i sve ti pise ustvari sta se trudim.
Modem-kolko sam upoznat spojis se na net pomocu moba preko modema(ic vezom)
Im-mesenger sta ti je tu nejasno![]()
Kad utipkam *101# kaze mi "Zahtjev neispunjen", isto mi je i kad iden utipkat bon sa *103#, moze li se to kako namistit?
Bookmarks