nema to veze sa upaljenim programima kad ugasim mob i upalim ima oko 17mb rama i opet isto kao i kad imam nakon dan-dva 7mb rama opet isto ta mi igra steka.
nema to veze sa upaljenim programima kad ugasim mob i upalim ima oko 17mb rama i opet isto kao i kad imam nakon dan-dva 7mb rama opet isto ta mi igra steka.
ima veze! a to zakaj ti nakon 2 dana ima opet 7mb rama nekaj nije dobro! meni nakon tjedan dana ima 15! jel i tebi stalno player upljen?
★★★★★
da player mi je upaljen stalno ali i kad ga zgasim(preko sheme koju sam nasao na dotsisu) dobijem neku sicu
ja sam imao oko 10 instaliranih igara i full mi je mob bio usoren! koliko ti imaš instaliranih?
★★★★★
ja ih imam instaliranih tocno 11
onda nekaj pobriši malo! obriši 2-3 pa probaj jer i meni je tako nešto bilo kad sam ih imao puno! sad trenutno imam samo 2 i taj real footbal 2008 i brothers in arm tako nešto!
★★★★★
dobro bum probal, hvala!
Ma mislim da nije do toga,ja imam 14 igrica i niti jedna mi nesteka....
a hebiga zakaj je meni isto onda štekalo a kad sam ih maknuo ništa!? kaj je to do softa onda ili??
★★★★★
E ja mislim da ima veze ak je instalirano na karticu ili na mob meni je sve bilo na mobu i nis nije stekalo....
ja imam 21 igru, i niti jedna ne šteka
tako da nevirujem da je do toga.
da moje su bile na kartici instalirane a i jaka mi je kartca bila baš moćna 128mb!
sad su ove igre na mobu i nikaj da bi malo štekalo! i instalirao sam ih sad još par sve skupa 10 na mobu i nikaj ne šteka! he he sad se mogu baš igrat!
★★★★★
imam u planu nabaviti N73, pa me zanima kak se pokazao ovaj đojstik, da nije slucajno zajeb ko na SE...![]()
gdje i za koliko para mogu promjeniti masku na n73...naime ne radi se samo o prednjoj i straznjoj, vec i o onom sredisnjem dijelu koji je po meni dosta tesko promjeniti...pa ako znate gdje i po kojoj cijeni bit cu zahvalan...
znaci radi se iskljucivo o mijenjanju...ja imam svoju (novu masku) ali mi treba netko/servis tko ce ju promjeniti....jer nije kao vecina maski koje se nabavljaju samo prednja i zadnja maska vec i onaj sredisnji dio na kojem su gumb za kameru i ostalo....znaci imam masku, ne kupujem ju,nikakav e bay i slicno....
Zadnji uredio Ico : 18-09-2007 u 07:47
ovako imaš neki tutorial na netu pa možda probaj sam ako imaš alat
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=37528
★★★★★
ma vidio sam hrpu tih tutora, ali nemam bas kesu ucit i vjezbati se na svom...pa stoga ako netko zna pouzdan servis i sl neka kaze
mobis ! ali ce te i koštati!
★★★★★
a toga me i strah...platit cu izmjenu vise nego masku...koliko bi me oderali???a navodno se dugo i ceka?!
Imam pitanje za teme.Kad napravim temu u nokia theme editionu snimi mi kao .tdf a ne .sis i onda mi ne radi?
U kojem theme editoru radiš teme??
Trebaš raditi teme u Nokia S60 theme studio_u.
I onda dobiješ *.sis temu. a nekako mi je i čudan taj format (tdf)...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Carbide.ui S60 Theme Edition 3.1
joystick je odlićan nije jako osjetljiv kao na k800 i dosta je tvrd!tako da ne brineš
★★★★★
Bookmarks