= Citat = Izvorno postao zmija Pregledaj post
Motorola sto se tice kamera zaostaje bar 2 godine.na v3x je katastrofa.
sa ovime se ne bi nikako složio! Ljudi moji, kad nitko živ ne koristi one jebene uvijete osvjetljenja, ekspoziciju i druge opcije. Kamera na v3x je dosta dobra s time da još koristi nvidia grafički akcelerator za kameru i video snimanje. Znam iz prve ruke.

A VGA modeli od motorole su se mogle pohvaliti sa među najboljim kamerama na tržištu!
Sjetite se samo dobre stare v525. Neprejebivo dobra slika!

@Tommek; da je dizajn isfuran, mogu ti reći da je to VRLO relativan pojam. Ako su sve iste, ajd usporedi mi ove:
krzr k1, v3x, rizr z8, L7 i U6

Jedna sa drugom i petom uopće nemaju veze po izgledu! Da si to rekao za SE, ne bi se bunio, ali za motorole...
Smješno, ali istinito....

Da motorole se ne mogu pohvaliti sa nešto pretjerano dobrim kamerama od 3 ili 5 MPX kao neke nokie, ali se nokie ne mogu hvaliti sa dizajnom, izgledom meni-a (čast symbianima - mada nisam obožavatelj istih), te moddingom koji se može izvesti.

Kome treba dobra kamera i dobra fotka, i tko je fotograf, taj će kupiti digitalac, a onom kome treba fotka za prvu ruku, i 1.3 MPX kamera je i više nego dovoljna! Već mi ide na k*** to nabijanje tih megapiksela, kad nikakva korist od njih, samo velika razlučivost. Baš me zanima kome treba fotka od preko 2000x1500 piksela (govorim napamet) za kućnu upotrebu ili recimo za izradu u photo studiu...
Da se malo svi više orijentiramo na optički zoom i macro na mobu, onda je to to. A govor o megapikselima je smješan pojam...

Toliko od mene