imam problem sa HDDom. Čim ga prištekam na comp, počne klikat (klik, klik, ...). bios ga nekad (doduše sporo) prepozna , a windovsi ga najčešće ne mogu ni dignut ni prepoznat.
imam problem sa HDDom. Čim ga prištekam na comp, počne klikat (klik, klik, ...). bios ga nekad (doduše sporo) prepozna , a windovsi ga najčešće ne mogu ni dignut ni prepoznat.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Najvjerojatnije ti je krepala elektronika,ako imas garanciju odnesi na servis.
ma nema garanciju. jel se to uopće isplati popravit ili rastavit pa na zid za ukras?![]()
Sljaka!
Za disk nazalost nemas servis da ti ga poprave ali po meni sa ovim simptomima je za bacit u smece.Jedino mozes pokusat negdje kupit isti takav disk pa ga probat zamjenit..
![]()
hehe, dobar si. kaj se i to može?? dat ću ga frendu u mob-servis. ak ne uspije ide na zid, kad se otvori super izgleda. od ploča prošlih riknutih HDDa su mi zdrejali šurikene
![]()
![]()
Sljaka!
Moj je frend uspio tako ali to mozes jedino ak na garanciji nisu serijski brojevi od diska..
Moj lega je imao slican problem sa hardom, mislio sam da je mozda bio problem do napajanja, ja donio, stavio svoje napajanje, sve radilo super pola sata i onda opet isto sranje, na kraju on otisao i kupio novi hdd...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Imao sam jedan disk s spaljenom elektronikom koji se tako ponašao nakon promjene elektronike dok nije izgorila i druga elektronika. Onda je stao.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
ne znam, al sa svakim WDom sam imo neki bed!!![]()
Sljaka!
Bookmarks