Ma da, odakle tebi takve ekskluzivne informacije...? Pokriveno je puno više od naseljenih mjesta, ali još uvijek dosta toga ne.
Išao sam, npr. od Zagreba do Virovitice, i skoro sve je pokriveno. Prošli vikend sam ustanovio da je potpuno pokrivena autocesta Zagreb - Karlovac, i dalje do mjesta Krnjak. Općenito, ovo ljeto sam proputovao doslovce cijelu Hrvatsku, i Tele2 signal često je nazočan na kojekakvim pustopoljinama, što svjedoči o tome da se pokriva sve.
Situacija se popravlja, iako dosta sporo.
I što je najvažnije, koncesija Tele2 jednaka je onoj VIP-a i T-Mobilea, što znači da moraju pokriti sve (što nikad nije sve, ali zna se na što mislim). A tako i jest u inozemstvu gdje imaju svoju infrastrukturu (Litva, Latvija, Letonija, Švedska, itd..)
P. S. Stvarno mi je već presmiješno čitati zaključke da "na Tele2 ima problema" jer je to "jeftina mreža".
Konkretno ovaj problem, kašnjenje, to bi moglo biti i do VIP-a. Nedavno sam nazočio situaciji gdje je MMS-u s T-Mobile na VIP trebalo sat i pol, MMS-u s T-Mobilea na Tele2 par sekundi, a MMS-u s VIP-a na Tele2 dan i pol! Tko je u ovoj situaciji najsumnjiviji a, a, a, ??

Odgovori uz citat
Bookmarks