okej, koji je smisao ovog posta?
Sljaka
Very old member
Član od: Nov 2002
Mobitel: C 35,S 35, S 45i, MT 50
Operater: svi dostupni
Ako nisam bio jasan, da ponovim, bilo kakve vulgarnosti i na bilo koji nacin bit ce brisane.
Prijavi ovaj post moderatoru | IP: Logged
11-02-2004 18:50
coma_zgb
comarator
Član od: Dec 2002
Mobitel: sl45i
Operater: vip.me
pojam vulgarnos je relativan i treba odrediti tocnu granicu da bi je se znali drzati svi, i moderatori i ostali clanovi foruma
http://www.graffiti.org/ycp
http://web.vip.hr/markica007.vip/siemensSL45i.html
maksimir, zagreb
sl45i 32mb+64mb uskoro 128mb!
17 godina
ako si zgodna mogu ti dati i broj!
Prijavi ovaj post moderatoru | IP: Logged
11-02-2004 20:56
Sva vremena su GMT +1 hour. Trenutno je 13:32.
Idi Na Vrh Stranice
Stranica (2): « 1 [2] Prethodna Tema Slijedeća Tema
Prilagođeno za ispis | Pošalji stranicu emailom | Pretplati se na ovu Temu
plišani
?-------------?
okej, koji je smisao ovog posta?
Virus?
...možda je vježbao ono copy/paste......
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Pojam vulgarnosti nije relativan. Relativna može biti samo granica tolerancije. U svakom slučaju ako se nešto i dopusti to može biti samo propust nikako namjerno dopušteno. Tolerancije nema jer ljudi to počinju zloupotrebljavati i onda sve propada. Ovim je rasprava završena, a ako moderatori imaju još primjedaba znaju gdje to mogu napravit.
Šljaka
plišani
?-------------?
Treba ga uputit u test forum, ako isprobava. A ako provocira treba ga upozorit na posljedice.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa koji si ti diktator ,pa pošto zaključavaš temu ja sam je premjestio tako da i drugi mogu nešto napisati o tom a ako je to tvoj privatni forum samo napiši tako da se maknem pa možeš debatirati sam sa sobom.
pozdrav
plišani
?-------------?
to što je napisao je način na koji kao moderator želi voditi forum. u tome ima moju punu podršku jer je to u redu da se forumaši ponašaju kulturno i pristojno u tematskim forumima, a ako netko ne može bez kvazikul spike, otvoreno mu je i mjesto za zajebanciju. i po tome toleriramo dosta na tom forumu.
primjedbe na rad moderatora je objašnjeno kako se ostavljaju! ovo tvoje nije niti primjedba, niti poziv ostalim članovima na komentare niti izražavanje želje za suprotnim niti ništa. ovo što si ti napisao je papagajsko ponavljanje bez ikakvog smisla.
tako da ako želiš išta od gore navedenog, učini to na normalan ljudski i civiliziran način ili šuti. kritike na mjestu smo uvijek prihvaćali i o njima raspravljali. na ovakve postove nemam stvarno što reći jer ne znam što ti želiš njima reći (osim isprovocirati nekoga bezrazložno)!
Za informaciju papige krešte rijetke govore ,a radi se o tome da voditelj ili moderator nešto što želi na svom forumu lijepo iznese a ne da to ispadne kao treniranje strogoće ako se netko našao uvrijeđen ili povređen ja se ispričavam zbog tog ali mislim da forumi služe za izmjenu mišljenja a ne nekakove provokacije(glupost) .
plišani
?-------------?
To sam i ja htjeo reći. Zbilja se ponašaš kao diktator. Mislim da si malo pre više zabrijo.Poslao: plišani
Pa koji si ti diktator ,pa pošto zaključavaš temu ja sam je premjestio tako da i drugi mogu nešto napisati o tom a ako je to tvoj privatni forum samo napiši tako da se maknem pa možeš debatirati sam sa sobom.
pozdrav
a 0 kojoj se temmi radi ja niš ne kuži ko je šta zključao ???
dobar grah daleko se čuje
nije nastavio nego je prepisao, bez dodatnih objašnjenja što ja smatram provokacijom. ako misli pokrenut raspravu oko toga što šljaka želi uvesti na siemens forum, neka to učini na pristojan način - objašnjenjem što želi reći i argumentima kojima stoji iza toga. pa makar to bilo i osporavanje šljakinog stava ili želja da mu se ukaže da mu je pristup 'diktatorski'. ali ovakvo blesavo prepisivanje od tamo tu bez dodatnih komentara uopće ne trebam niti komentirati, a još manje tolerirati.
tako da ako vam smeta što šljaka i kako šljaka radi, na pristojan način to iznesite a ne ovako!
Malo je zeznuo što se toga tiče. Trebao je objasniti o ćemu se radi.Poslao: zappan
nije nastavio nego je prepisao, bez dodatnih objašnjenja što ja smatram provokacijom. ako misli pokrenut raspravu oko toga što šljaka želi uvesti na siemens forum, neka to učini na pristojan način - objašnjenjem što želi reći i argumentima kojima stoji iza toga. pa makar to bilo i osporavanje šljakinog stava ili želja da mu se ukaže da mu je pristup 'diktatorski'. ali ovakvo blesavo prepisivanje od tamo tu bez dodatnih komentara uopće ne trebam niti komentirati, a još manje tolerirati.
tako da ako vam smeta što šljaka i kako šljaka radi, na pristojan način to iznesite a ne ovako!
Malo ste pretjerali i niste Bogom dani da nekom solite pamet ,
ako već nešto zahtjevate onda nije u redu da zaključavate temu .Cilj je i bio izazvati raspravu o takovom sistemu rada a ako je to "ex private" onda tako i napišite.
Žali bože foruma , i ne morate podebljavati slova niste neke face radije si pročitajte upute kod registracije a treniranje strogoće ostavite za po doma
plišani
?-------------?
Ako nekomu nije jasno, ponovit ću mu još jednom:
-NEMA PROSTAČENJA , NI U KOM OBLIKU, NA SIEMENS FORUMU!!!
To je bila obavijest, a ne tema za raspravu. Ako se nekomu ne dopada takav moj stav može slobodno skupiti dovoljan broj istomišljenika i tražiti da me se makne sa mjesta moderatora. Ako netko ne razlikuje pristojnost od slobode govora, demokraciju od anarhije to više govori o njemu nego o meni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
podebljavanje slova se radi automatski kako bi se odvojio quote od odgovora...
Pa ako ti je to toliki problem onda ovaj forum to može automatski napraviti. Dodaš bad words i on ih automatski makne tj. stavi zvjezdice ili nešto slično. Za to se nisi morao tako postaviti. My way or no wayPoslao: Sljaka
Ako nekomu nije jasno, ponovit ću mu još jednom:
-NEMA PROSTAČENJA , NI U KOM OBLIKU, NA SIEMENS FORUMU!!!
To je bila obavijest, a ne tema za raspravu. Ako se nekomu ne dopada takav moj stav može slobodno skupiti dovoljan broj istomišljenika i tražiti da me se makne sa mjesta moderatora. Ako netko ne razlikuje pristojnost od slobode govora, demokraciju od anarhije to više govori o njemu nego o meni.
to već postoji, ali filter je teško postaviti na sve moguće riječi iz hrvatskog riječnika bogatog psovkama...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
da istina
padeži, glagolski oblici.. daj malo razmislite.. efikasnije je da se ljudi nauče kulturi i pristojnosti sami, a ne filterima. meni se ne da pazit na sve te oblike naših psovki i radit filter na to. jednostavno, sredite rječnik i razgovarajte civilizirano.
a plišani, ti se malo skockaj s takvim bahatim pristupom jer ćeš fakat zaradit ban i to kao prvi kome sam ga ja na ovom forumu udijelio! objasnio sam ti na koji način imaš mogućnost se žaliti na rad moderatora, ovo što radiš definitivno nije taj način!!! hvala..
za mene EOD!
Bookmarks