Pa wlan na mobitelima ni nije predviđen za hodanje po gradu i kapčanje na tuđe slobodne mreže. Ja doma imam wlan i sve radi savršeno. Normalno idem na net. Naravno signal mi je 100%.
ma nisam mislio da bude brzi ili tako nesto vec neke app ako mi trebaju recimo za youtube ili tako nesto. inace brzina je super ako uzmes u obzir da je to mobitel i to me ne smeta.
ja koristim HandyWi i super radi , s tim da znam u gradu gdje se mogu skopčat a gdje ne .... a za veći grad sa više hot spotova , isprobajte ovaj program (da se nać)
HandyWi
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Jel ima neki prog s kojim mogu za free zvat preko wlana??? Sve mi radi ( wlan i net ) imam doma ap i na njega se spajam i sve je 5 .... mob je e51
pa postoje programi preko kojih mozes zvat drugi uređaj koji podržava voip, odnosno glasovni poziv preko msna ili nekog drugog servisa, ali ako mislis na zvanje mobitela ili fiksnih linija to mislim da si mozes prekrizit da ces nac besplatno
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ima....
Zove se Fring.
E sad....u njemu imas opciju SIP i tu uneses podatke nekog provajdera.
Trenutno je u konbinaciji za HR Nonoh, 12voip.
Na njima je HR "kao" besplatna no to je u stvari samo 200 ili 300 minuta tjedno a u koliko to prekoracis naplacuju 1,5ct/min ili 3ct/min. ( fixni tel.)
Imas i nekoliko programa na kojima je HR 1ct/min i to mi se cini sasvim ok.
Inace fring trosi cca 8MB na 3G, sto ostavlja pristojnu upotrebljivost i kad nema wifi signala.
Inace, kod E65 odlicno radi i njegov orginalni SIP samo ga treba podesiti. Jedino mi se cini da potrosi nesto vise prometa kod same konekcije.
Vjerovatno je isto i kod E51.
Pozdrav
jedno pitanje,nakon instalacije novog software na n95,wlan mi se nikako nece spojit.u centru rijeke ima puni signal.ali mi nema odgovora od browsera kao!dali je stvar u browseru,da stavim neki novi,ili nes drugo.hvala
Evo jedne zgodne aplikacije za iskorisitit WLAN na dosadnim predavanjima . http://www.vimio.com/index.cfm?fuseaction=Software
Live tv za symbiane, besplatan, ima za sada 4 programa, BBC, Comedy, Music i Travel Channel
I imam jedno pitanje, jel ikako moguce gledati stranice u FLASH-u, instalirao sam Flash Lite, ali mi se cini da se bas i ne zeli integrirat u Operu Mini ili ovaj preglednik od Nokie.
SAČUVAJTE ŽIVCE I OČI VAŠE DJECE.
Vi imate Sony Playstation, ja imam vrijeme, znanje i iskustvo. Za simboličnu naknadu prelazim i najteže nivoe.
Flash lite je program za gledanje swf animacija spremljenih na mobitele i ne nije integriran u browser-u mobitela.
Samo da pohvalim člana Kazu/Kazotakoji mi je pomogao podesiti SIP na Nokii E65 preko Fringa i originalne Nokia SIP aplikacije.
ĐŽŽŽŽABE pozivi, Yupieee![]()
ispričavam se ako ovo već ima..
al trebaju mi postavke za wlan za nokiu e65 ako je moguće što prije da mi neko da![]()
Imaš ovdje:
http://voip.blog.hr/
http://freevoiphr.com/html/info.html
Pozdrav
za to ti ne postoje postavke, WLAN jednostavno radi kad se spojiš...
ma ljudi šta tolko ne razumijete ta wlan danas sam ga prvi put upotrijebio na svojoj nokiji n82 i sve radi dobro problem je kad vam je veza slabija od 60% onda vam neče raditi kad vidite neku vezu kliknete na nju odete pod details i piše vam pod signal kakav je u mom slučaju radi super na 76% jednom mi je bio 100% tad je internet fanscinantno brz (za mob naravno) eto to je sve valjda vam je jasnije sada
NOKIA:N82,N73,5800,8310,3410,N96SE:W880,K850i,T630,XPERIA X1LG:KU990X2,KC550SAMSUNG:G800,D820IPHONE 3G 8GB
USING:6220 filled with 2GB
ja sam samo upisao šifru pod 'postavkama sigurnosti WLAN-a' za svaku movu mrežu a ime mob nađe sam i spoji se na svaku. nemre bit jednostavnije.
eventualno može bit bitno još ono 'javna ili skrivena' mreža i 'status mreže'.
ako niš nisi propustio možda zbilja nešto ne valja
moze li netko nabaciti neki msn messenger za n95 8g, koji mogu koristiti preko wlana
ZubøCяew
FRING man !
To je ime pravog messengera![]()
tnx pbreaker, javit cu kad isprobam
ZubøCяew
..moze li se podesiti N95 da bude u mrezi prikazan tako da se mogu slati i primati sve datoteke na njega ..kao sto su to ostala racunala..
uspio sam dobiti jedino da se mogu pregledavati glazbu..slike i video...
no podatke ne...
mpx200, V360, SE K610i
Software koji koristi smb protokol na symbian je Telexy symsmb v 3.5.
info:http://www.telexy.com/
Symsmb je smbclient kao i smbserver, zasad je moguce pristupiti mreznim folderima ali nije moguce startati aplikaciju ili uraditi stream.(npr. gledanje filma
sa harddisk..)
Aplikacija je dostupna i cracked, ali prije toga se mora telefon otkljucati radi
instaliranja nepotpisanih aplikacija (use: HelloCarbide.sisx,installserver.exe,Y-browser).
Bookmarks