mozes to i ovak,u postavkama browsera koji si dobil s mobom slozis da te prije spajanja pita za mrezu i kad se ides spajat on ti nabroji mreze koje imas i na wrh liste ti stavi search for WLAN kliknes na to i kad nade mrezu samo se spojis, jako jednostavno,uzivaj
ma jesam ali nisam skuzio
sta ide pod homepage ?
Zadnji uredio Ico : 30-03-2007 u 07:18
Za neke tehnologija je za neke jednostavno nije. Ostavi se ćorava posla ako ne znaš!
Uostalom internet je neiscrpan izvor informacija i znanja pa malo prosurfaj. Najlakše je samo čekati da ti netko sve servira. Vidim da nemaš pametnijeg posla u 5 ujutro, pa postavljaš pitanja onima koji imaju! Imaš valjda "Google", pa malo uključi mozak i traži!(Ovo je dobronamjeran post!!!)
![]()
Ja imam stalno prisutnu Wifi pristupnu tocku pa imam podeseno da se na nju spaja i bome znam cesto koristit mob u svrhu surfanja pa i skidanja.
Prvi post, a toliko prepotencije...:
Smisao ovoga foruma je pomoci ljudima, a ne dijeliti im omalovazavajuce prodike, pa stoga, ako ne zelis pomoci, suzdrzi se komentara. Uostalom, pretpostavljam da se ni ti nisi sa svojim 'velebnim znanjem' rodio....
@nevidljivi
procitaj thread od pocetka, ponovi sve korake. WLAN APNove oznacava ikona plave (a ne zute) boje
'Homepage' je stranica koju ce mob prvu ucitati kad otvoris browser.
Zadnji uredio Ico : 30-03-2007 u 21:41
Testis unnus, testis nullus!
vidi ovako
meni pokazuje ikonu (cetri kockice) te kockice znace:
"morate da postavite uredaj da skenira i trazi bezicni LAN i bezicni LAN mora biti dostupan.
(nokia-prirucnik strana 12)
skini na stranici "dotsis" program ..čarobnjak WLAN.... i sve če napraviti za tebe
meni ni to ne pomaže.... tj. uspijem se spojit na mrežu i onda kad otvaram preglednik javlja mi poruku "Web: Pristupnik ne odgovara"
Seeeyaaaaaaaaaa
A dali sused može otkrit kad se spojis na njega mobitelom tko se spaja tipa da vidi broj mobitela ili nes drugo!!!
Samo informacija radi!!!![]()
Naravno da moze,odma mu se izlista sve od broja cipela do boje kose...
šalim se,ne može vidjet
Ja imam na E70 podešeno da me pita prilikom spajanja što hoću-GPRS, WLAN ili ino.
Ovo s adresom ne kužim. Recimo, kad sam bio u Sarajevu, sasvim normalno mi se kačio za slobodne APN-ove kao da od kuće surfam.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jel netko koristi WLAN na mobitelu za VOIP?
Kolko skype ili netko drugi naplacuje prema mobilnim mrezama?
edit:naso sam, nije bas prejeftino
Croatia € 0.043 € 0.049
Croatia - Mobile € 0.179 € 0.206
neznam sta da radim kad nadjem wlan mrežu i pokušam se spojiti dolazi mi poruka no geteway replay???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????
YOUTUBE clipovi se MOGU pregledavati preko mobitela, ne direktno da u browser upišete www.youtube.com, nego postoji aplikacija za Symbian OS a zove se MYouTubePlayer. Također se mogu gledati i TV programi preko LIVE TV aplikacije. Ne hrvatski, ali ovi glavni svjetski mogu.
NOKIA - Connecting People
Zna li tko gdje se mogu spojit na WLAN u Splitu?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
pozz,kaj je brze za prenos podatki s moba na komp,wlan il kabel(n80)
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
mislil sam wlan,al sad vidim da nije ponudjen u opcijama pcsuita....jel se mob moze umrezit s kompom prek wlana? al ne sam za net,nego i za ovak neke stvari,tipa,sheram nekaj na mobu pa onda to komp vidi...anybody?
edit: koja je brzina prenosa podatki putem wlana(u nekekvim idealnim uvjetime), a koja putem kabla
Jedno pitanje...
da li se ja mogu spojiti na w-lan mrežu, koja je zaštićena user-name-om i password-om, a ja imam i jedno i drugo !?
Radi se o E65 i w-lanu na faxu.
svaki student dobije svoj username i pass...
pa me zanima da li je to moguće ili ne...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
http://www.simpledirectoryanalyzer.tk
Besplatni .NET program za analizu bilo kojeg foldera na racunalu.
TVZ...
neznam koje su zaštite...
Ako mi može tko pomoć, evo i uputa kako se spojiti sa laptopom:
http://www.sztvz.hr/Wireless_upute.pdf
pa da netko to pogleda i kaže da li je se moguće spojiti sa mobitelom...
Puno hvala na odgovoru...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks