Ewo ukraden mi je mobitel pa pitam jel bi možda mogao nazvat korisničku službu i tražiti novu?tj taj broj koji sam koristio.,
Operator je VIP
Hvala
Ewo ukraden mi je mobitel pa pitam jel bi možda mogao nazvat korisničku službu i tražiti novu?tj taj broj koji sam koristio.,
Operator je VIP
Hvala
da, odes u vip centar i kazes da si izgubio karticu....i dobit ces taj isti broj ako im poneses onu karticu iliti pariric gdje ti je pin i puk od te koju si izgubio...
mozda trebas biti i registriran da bi to mogo ali nisam siguran..
Ja sam registritan au vipu i imam onu šifru al nemam tu karticu sa pukom i pinom
pa onda ce te pitati koje ti je trenutno stanje na racunu bilo, kad si uplatio zadnji bon, koji ti je vio friends i tako, ak to znas naprave ti novu karticu, mislim da nesto moras platiti (100-tinjak kn) i to je to, bar take je moj lega napravio kad je izgubio karticu, a ovo sa pinom i pukom, sam i ja nedavno radio, al ne t-mobile-u, al postupak je podjednak...
pozz
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
ja mislim da je 20 kuna nova kartica....
20 kn je nova kartica tj. to mijenjanje
Onda moja greska... Mislio sam da je rekao da je doslo to sto je dobio novu karticu oko 100kn, al ocito nisam dobro cuo...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
To ekipo hwala
ma znam mene su to pitaki kada sam zadnji puta popunjavo bon i te spike i koga sam zvao pa sam se registrirao
i dali su mi šifru i swe to
samo još jedno pitanje gdje je vip centar u zg-u![]()
u gajevoj je jedan, drugi u novom zagrebu, odmah pored velesajma.
nije...19kn je zamjenska karticai sitno je bitno...
najvažnije u svemu su zadnjih 3 od 10 pozivanih brojeva...ostalo više manje....
After all...
ako zna lozinku (a spomenuo je da zna) onda ne treba vise nista znati o broju.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks