Negdje griješiš jer jednostavno mora raditi...
ovako,u zg,spaja mi se se na carnet bez problema,a kod kuce,u varazdinu,sa istim podacima i siframa-ne! pise da nije dobar pasvord....zasto to?
Negdje griješiš jer jednostavno mora raditi...
tako je i meni bilo. Imao sam uključenu onu opciju save user name and password, tako da nisam ništa trebao upisivati samo kliknuti connect i to je to... ali nikako nije htjelo.
Zvao sam Carnet helpdesk i rekli su mi (nakon provjere po korisničkom imenu) da se izbrisala šifra s tog kompjutera kojeg pozivam, pa da je unesem ponovno. To sam i napravio i sve funkcioniralo ok.
Sad ako je i kod tebe ovakva situacija probaj ovo jednostavno (moguće) rješenje.
Mislim da moras upisati username.nesto npr kod mene je zcicak.etfos ovisi jesi li na faksu ili imas necji account iz srednje i tako... Al moras upisivati tako nesto...
A ako upises iste username-ove i iste sifre na oba kompa onda nemam pojma u cemu je problem, onda ti ne preostaje nista nego da njih nazoves i vidis u cemu je problem... Mozda moras produziti ugovor ili tako sta...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Nije ime.ime_ustanove, već je po novom ime@ime_ustanove.hr Isto tako, je si li siguran da se netko nije poslužio s tvojim acc i kompom u Zg dok si pokušavao Vž.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
siguran sam,bilo mi je tako i prije al trajalo par dana pa bilo ok,sad vec traje tj dana
Bookmarks